DE LA ZERO – Arca TV: “Noi am plecat din România, dar să nu uitați că România nu a plecat niciodată din noi!” VIDEO

0
981

farmec.ro
carturesti.ro%20

“Noi am plecat din România, dar să nu uitați că România nu a plecat niciodată din noi!”

“De la zero” debutează la Arca TV. O emisiune în care toți cei plecați din țară se regăsesc, indiferent unde trăiesc pe glob, își povestesc aventura plecării, sentimentele încercate și își pun întrebări.

Poate găsim și unele răspunsuri, dar dincolo de toate, veți vedea că simțim la fel, luptăm la fel, trăim la fel, încercând să ne facem viața mai frumoasă. Să putem să revenim, poate, într-o zi și să le arătăm tuturor că putem, atâta timp cât trăim în țări care prețuiesc respectul, societăți care pun cetățeanul pe primul loc și oameni care știu să zâmbească.

Din Michigan, Statele Unite ale Americii, Mihai Mateiasi și Sorin Olariu, gazdele Dumneavoastră, fac o analiză a emigrației românești și vă invită să participăm împreună la o emisiune în care să povestim cum am luat-o “De la zero”, vineri, 19 martie, la ora 20.00, ora României!

MN: Emisiunile Arca TV, televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pot fi vizualizate aici: ArcaTVUSA și aici: arcatv.us. Mulțumim realizatorului Lucian Blaga! Mangalia News este partener media Arca TV.


Mangalia News, 10.03.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply