Podul Suspendat peste Dunăre: S-a emis Autorizația de Construire pentru aproximativ 7 km de drum de legătură aferenți podului, în zona Brăila [VIDEO]

0
879

farmec.ro
carturesti.ro%20

Joi, 04.03.2021, a fost emisă Autorizația de Construire aferentă lucrărilor de drum pentru sectoarele de drum principal Brăila – Jijila: km 2+560 – km 4+150 și km 11+980 – km 16+450 la obiectivul Pod Suspendat peste Dunăre, în zona Brăila.

În vederea obținerii Autorizației de Construire pentru partea de drum de legătură, în integralitate, CNAIR a finalizat toate demersurile necesare, urmând ca Antreprenorul să transmită documentația pentru obținerea autorizației de construire pentru restul sectoarelor de drum de legătură, în cel mai scurt timp posibil.

„Prin acest pod, legăm județul Tulcea de principalele rute comerciale din România și din Europa. Podul nu mai este „un vis prea îndepărtat”. În aceste condiții, având și portul și faleza modernizate, Tulcea va fi pregătită să întâmpine mai mulți turiști și va oferi noi oportunități, noi locuri de muncă“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Brăila suspension bridge – 04.03.2021 – work in progress. (Viorel Esanu):


Mangalia News, 07.03.2021. (surse: CNAIR și CJ Tulcea).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply