La 77 de ani, bunica Ruxandrei s-a apucat de pictat. Mai e ceva de zis!? ❤️😍🌷🌹🌼🌸🏵️ [FOTO]

0
1177

farmec.ro
carturesti.ro%20

“Bunica mea s-a apucat de pictat, la 77 de ani. Mai e ceva de zis!?” ❤️😍🌷🌹🌼🌸🏵️ (Ruxandra Georgescu).

Cine s-ar fi gândit că te poți redescoperi, chiar și la 77 de ani? S-a apucat de pictat acum 3 ani, “ca să își umple timpul”, spune doamna Victoria Georgescu. Noua ei pasiune a fost o surpriză pentru toată lumea, deși arta nu este străină de dumneaei. Soțul avea studii muzicale, cânta romanțe și operetă, fiii, la rândul lor, au studiat Arte plastice și Arhitectură, fiica lucrează obiecte decorative, prin migăloasa tehnică a quilting-ului. Nepoții au și ei, la rândul lor înclinații artistice, sau chiar studii muzicale și film (Conservator, UNATC), o parte dintre ei profesând în domeniu. O perioadă, doamna a lucrat obiecte decorative brodate manual, cu mătase și fir de bumbac (fețe de masă, naproane etc), dar, în timp, a renunțat la această activitate.

În ceea ce privește pictura, noua activitate a prins-o și s-a străduit să progreseze, zi de zi. Iar rezultatul îl putem vedea cu toții. Doamna Victoria este un exemplu de ambiție și de autodepășire, ne-a arătat că nu e niciodată prea târziu să înveți lucruri noi, în viață. Bunicuța are acum 80 de ani, iar de pictat s-a apucat în 2017. Ne-a zis că ceea ce face dânsa este ca o terapie de suflet…

MN: – Chiar că nu mai avem altceva de zis decât că-i dorim bunicuței-artiste sănătate și putere să-și continue pasiunea frumoasă, mulți ani de acum înainte! Noi i-am deschis astăzi PRIMA GALERIE VIRTUALĂ cu lucrările sale! O așteptăm cu noi realizări artistice, o îmbrățișăm și o iubim!


Mangalia News, 03.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply