Constantin Nesterenco și Ana Maria Halupneac: Mulțumiri scrise și dedicații muzicale, pentru Mangalia News, la aniversarea celor 9 ani de la lansare [VIDEO]

0
1992

Constantin Nesterenco: ”Vă mulțumesc din suflet, pentru Diploma de Excelență acordată cu prilejul aniversării celor nouă ani de la lansarea ziarului online Mangalia News și pentru aprecierile făcute la adresa modestei mele activități. Cu permisiunea dumneavoastră, 

O SUCCINTĂ PREZENTARE – CONSTANTIN NESTERENCO:

”Prin activitățile manageriale, cultural-sportive, moral-spirituale și patriotice, mă strădui să educ tânăra generație. Sunt autorul a circa 20 melodii instrumentale, 30 de cântece şi a unei plachete de poezii. Activitatea mea a fost apreciată de Secția Cultură și Turism Soroca, fiind menționat pentru merite deosebite și contribuție în promovarea și valorificarea Artei Naționale. Promovarea artei teatrale a fost apreciată de conducerea  Teatrului ”Veniamin Apostol”. Prin activitatea mea modestă, am contribuit la promovarea valorilor umanitare. Piesele muzicale ale subsemnatului au fost interpretate în România, la București, Suceava, Buzău și în Ucraina, regiunea Vinița. Aceste acțiuni au contribuit la promovarea culturii naționale pe plan internațional și la educarea tinerei generații.

Piesele patriotice au fost audiate și apreciate la Ziua Independenței, Ziua comemorării Eroilor de pe Nistru, Ziua retragerii armatei din Afganistan, Ziua de 9 Mai, Ziua Armatei Naționale, Ziua Poliției, Ziua colaboratorilor SIS. Ele sunt dedicate bărbaților neamului nostru, fiind un produs de creație inovativ-artistic, ele au un impact semnificativ – educația patriotică. Piesa ”Fiului căzut” este o dedicație tuturor eroilor și bărbaților, care nu s-au mai intors de pe câmpul de luptă, apărând Patria. Cântecul ”Maluri despărțite” este dedicat luptătorilor pentru integritatea țării. Piesa ”Odă celor cu epoleți” este o dedicație tuturor celor care au apărat, apără și vor apăra Patria noastră.

Fiind participant la lichidarea consecințelor avariei de la CAE Cernobîl, pentru vitejie și spirit de sacrificiu în asigurarea securității nucleare a statului, în îndeplinirea unor misiuni speciale de lichidare a consecințelor avariei, am fost decorat cu mai multe Ordine și Medalii. Piesa ”Rana Cernobîl” este  dedicată camarazilor cu care am participat la lichidarea consecințelor acelei teribile avarii. Tot lor le este dedicată și piesa instrumentală ”Amintiri despre Cernobîl”. Am contribuit substanțial la edificarea unui monument în Soroca, omagiu participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl.

În piesa ”Sat natal”, este cântată dragostea față de ținuturile de baștină, față de Patria noastră. ”Mangalia – oraș tezaur românesc” este o dedicație pentru locuitorii Mangaliei, iar ”Twist pe mare” e o dedicației tineretului din județul Constanța. Dragostea față de Patrie nu poate fi concepută fără de dragostea față de părinți, copii, cei apropiați. Dorul și dragostea sunt trăite profund în melodiile și textele pieselor ”Melodia inimii” și ”Inimă de foc”. Aceste sentimente devin  mai pronunțate, dacă actorii se află la distanță, iar piesele ”Îngeraș”,  ”Ecou din străinătate” și ”Pentru cei apropiați” sunt o confirmare a celor expuse. Cântecele ”Nostalgie și ”Mai stai”, vin cu o intensitate majoră a emoțiilor, în care îmi exprim gratitudinea față de persoanele apropiate, dar, în același timp, fac o analiză a destinului avut. Ultima piesă ”Tată, tăticul meu cel bun” a fost dedicată tatălui, care în ziua de 25 decembrie 2020, a plecat în lumea celor drepți…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Principiile morale și responsabilitatea socială sunt transmise elevilor. Mulți dintre discipolii mei au performanţe, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, de exemplu Constantin Rusu, medaliat la mondiale la K-1, Tarasiuc Tim, luptător profesionist.

Cu concursul subsemnatului, sunt realizate conferinţele ştiinţifice între colegiile agrare, prin care se cultivă la tânăra generație, aptitudinile de a efectua cercetări, iar din 2019, conferințele  au devenit internaționale, cu participarea Ucrainei, României și Poloniei. Toate realizările științifice se datorează profesorilor, de aceea am o dedicație celor care cultivă educația și propagă frumosul – ”Mi-ați dat aripi să zbor”.

Fiului căzut – Text si muzica C. Nesterenco, interpretare Ana Maria Halupneac:

Maluri despartite – Muzica si text C. Nesterenco, interpretare Ana Maria Halupneac:

Felicitări pentru tot ceea ce ați realizat, realizați și veți realiza, dragă domnule profesor Traian Lupu. Să Vă păzească și să Vă ocrotească Bunul Dumnezeu, alături de toți cei scumpi și dragi! Sunteți o Personalitate cu care se poate mândri și Mangalia, și România. Conducerea Mangaliei, în viziunea mea, ar putea să Vă atribuie Titlul de Cetățean de Onoare. Meritați pe deplin. Succese, Maestre!!!

Cu aleasă considerațiune, C. Nesterenco,
Director IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca, doctor în pedagogie, conferențiar universitar, grad Managerial Superior, Cetățean de Onoareal Sorocii, participant la lichidarea avariei de la Cernobîl, Cavaler al Ordinului Gloria Muncii, Lucrător Emerit, locotenent colonel în rezervă.

Mangalia News: Vă mulțumim, dragă Maestre Constantin Nesterenco, pentru această Carte de vizită impresionantă. Noi nu am făcut altceva decât să vă oferim un modest semn de aleasă prețuire a întregii activități și a colaborării din ce în ce mai rodnice, mai frumoase, cu redacția noastră. Cetățenii Mangaliei vă mulțumesc, deopotrivă, pentru melodiile dedicate lor și ținuturilor minunate de la malul Mării Negre. 

II. Mangalia News, pentru Ana Maria: Ne-am gândit să-ți oferim un Mărțișor mai aparte decât cele obișnuite, așa că, te rugăm să primești acest semn de apreciere a întregii tale activități, dragă Ana Maria, din partea redacției Mangalia News: 

Ana Maria: Vă mulțumesc din suflet! Sunt plăcut surprinsă, e cel mai deosebit Mărțisor pe care l-am primit vreodată! Primăvară în gând și suflet, să înflorească-n Martie și Mangalia News! Faceți o muncă mare și de bun gust, ce se reflectă în postările pe care le urmăresc regulat. Succese deosebite! 

MN: Vă invităm să vizionați AICI articolele publicate de Mangalia News, avându-i ca protagoniști pe admirabilii interpreți de peste Prut, Constantin Nesterenco și Ana Maria Halupneac.


Mangalia News, 01.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply