Recrutare MApN: Interesat de COLEGIUL NAȚIONAL MILITAR? Mai sunt doar 2 săptămâni pentru înscriere

0
279

Recrutare MApN: Interesat de COLEGIUL NAȚIONAL MILITAR?
Mai sunt doar 2 săptămâni pentru înscriere!
Termen limită de înscriere: 05.03.2021.
5 colegii, 600 de locuri, durata: 4 ani,
specializare: matematică-informatică.
Se pot înscrie elevii din clasele a VIII-a sau absolvenții care nu au fost înmatriculați într-o unitate de învățământ liceal sau profesional, cu vârsta de cel mult 16 ani împliniți în anul 2021.
Există 5 colegii naționale militare:
Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, Breaza;
Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, Alba Iulia;
Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc;
Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”, Craiova;
Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, Constanța.

Criterii specifice de recrutare:

  • vârsta de cel mult 16 ani împliniți în anul 2021 (anul desfășurării concursului de admitere);
  • absolvenți ai învățământului secundar inferior sau gimnazial sau să facă dovada absolvirii acestuia până la data clasificării finale – ultima etapă a concursului de admitere.

Atenție! Absolvenții clasei a VIII-a din serii anterioare, care au participat la procesul de admitere în anii precedenți și au fost înmatriculați într-o unitate de învățământ, în învățământul liceal sau profesional, nu se pot înscrie în vederea participării la procesul de recrutare, selecție și admitere în clasa a IX-a la învățământul liceal militar.

Interesat(ă)? Iată ce trebuie făcut:
Vă puteți înscrie până la data de 05.03.2021, în vederea participării la selecție.
Pentru înscriere, unul dintre părinți sau tutorele trebuie să contacteze personalul biroului informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțineți cu domiciliul, fie telefonic, fie deplasându-se la sediul biroului.

Numerele de telefon și adresele sunt disponibile aici: https://bit.ly/3tU6ynb și aici: https://bit.ly/3jLG3vq (în funcție de județ/sector).

Înscrierea se poate face și online. Întrebați telefonic, personalul recrutor, cum trebuie să procedați, ce documente trebuie să trimiteți și la ce adresă de e-mail.
Candidații înscriși sunt programați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală până la data de 09.04.2021(termenul limită pentru desfășurarea selecției).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Probele de selecție sunt psihologice și fizice. Selecția se desfășoară în cele patru centre zonale de selecție și orientare: Albă Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc și Constanța.
Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală efectuează vizita medicală până la data de 23.04.2021, conform indicațiilor primite de la personalul recrutor.
Candidații declarați declaraţi „Admis” la probele de selecţie şi”Apt” la examinarea medicală întocmesc dosarul de candidat și participă la concursul de admitere.

Termenele limită pentru întocmirea dosarelor de candidat urmează vor fi publicate după aprobarea metodologiilor de concurs de către colegiile naționale militare.

Metodologiile/regulamentele de admitere (toate informațiile legate de concurs) se publică pe site-urile unităților de învățământ și pot fi consultate la birourile informare-recrutare.
Prima etapă a concursului de admitere este eliminatorie și constă într-un test grilă de evaluare a cunoștințelor la disciplinele Limba și literatura română și Matematică.

Pentru mai multe informații, consiliere și ÎNSCRIERE, adresați-vă la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare județene și de sector de care aparțineți cu domiciliul.

Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: https://bit.ly/3tU6ynb și aici: https://bit.ly/3jLG3vq (în funcție de județ/sector).

Foto: MApN.


Mangalia News, 27.02.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply