Mioara Gram: Vă mulțumesc din suflet pentru acest gest, pe cât de frumos, pe atât de mișcător! Aștept cu bucurie ziua în care să ne întâlnim în Mangalia, la Ediția a doua a Spectacolului Prieteniei: ”De la Virtual, la Real”

0
1009

Mioara Gram: ”Vă mulțumesc din suflet pentru acest gest, pe cât de frumos, pe atât de mișcător! Aștept cu bucurie ziua în care să ne întâlnim în Mangalia, la Ediția a doua a Spectacolului Prieteniei: ”De la Virtual, la Real”.

Atunci când muzica frumuseții vieții nu mai are nevoie de larmă mare, ea ne va șopti inimilor noastre adevărul că încurajarea iubitoare, dăruirea sinceră, blândetea dulce și bunătatea duioasă vor stăpâni pământul, în desăvârșita-i putere.

Dragă domnule profesor Traian Lupu, dacă există vreun mangalian din domeniul media, care să merite o astfel de Diplomă, acela sunteți, fără îndoială, dumneavoastră! Munca de documentare pe care o prestați, comunicarea și unitatea pe care le oferiți cititorilor Ziarului Mangalia News sunt mai mult decât lăudabile.

Eu vă mulțumesc din suflet pentru acest gest, pe cât de frumos, pe atât de mișcător! Aștept cu bucurie ziua în care să ne întâlnim în Mangalia, la Ediția a doua a Spectacolului Prieteniei: ”De la Virtual la Real”, unde să-mi pot exprima recunoștința, în persoană, pentru toate serviciile prețioase puse în slujba mangalienilor noștri dragi și nu numai…

Numai din înrudirea omului cu lumea se naște lumina unității membrilor ei și puterea marilor lor realizări. Incă odată, mulțumirile mele sincere pentru această onoare pe care mi-o atribuiți!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”La mulți ani, în lumina servirii și frumuseții pe care o dăruiți cititorilor români! Tot respectul și considerațiunea mea, stimate d‑le Traian Lupu, pentru acest ziar, care nu numai că informează, dar creează punți temeinice de legătură între oameni! Dragă d‑le profesor, sunteti un astru luminos pentru sufletele oamenilor! Multumesc nespus de mult, pentru gândurile curate și frumusețea pe care o emanați dintr-un suflet atât de bogat! Vă mulțumesc tare mult, pentru această bucurie! “Atât de puternică este lumina unității, încat poate ilumina întreg pământul! Este o onoare să colaborăm împreună!!”

MN: Noi îți mulțumim pentru tot, Mioara, draga noastră prietenă, admirabilă purtătoare a dragostei pentru Oameni, pentru Frumos, pentru Muzică și Armonie. Te îmbrățișăm, te iubim și te așteptăm la Mangalia natală, împreună cu minunata ta familie!

Vă invităm, stimați cititori, să re/descoperiți aici articolele semnate de Mioara Gram și publicate cu mult drag în cotidianul online Mangalia News.


Mangalia News, 27.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply