Dacă vrei să schimbi lumea, începe prin a-ți face patul dimineața! TOP 1 Discurs motivațional [VIDEO]

0
1252
starshiners.ro%20

Dacă vrei să schimbi lumea, începe prin a-ți face patul dimineața! TOP 1 Discurs motivațional! VIDEO

Ce legatură are organizarea unei nunți cu făcutul patului dimineața? Ascultă cel mai inspirat discurs al unui Amiral Navy Seals. Sfaturile sale pot fi aplicate în orice domeniu, inclusiv în organizarea nunții tale. Disciplina și îndeplinirea zilnică a unor mici task-uri, te îndreaptă către o organizare excelentă.

Fii înțelept înainte de nuntă, nu după!

Cele mai valoroase sfaturi de la Amiralul William McRaven: Dacă vrei să schimbi lumea, începe dimineața cu această acțiune și vei avea o viață prosperă.

Amiralul William McRaven vine cu un discurs, care motivează, în anul 2014, de la tribuna Universității Austin din Texas.

„Dacă vrei să schimbi lumea, începe prin a-ți face patul. Dacă o să-ți faci patul în fiecare dimineață, vei realiza prima sarcină a zilei în curs. Asta o sa-ți dea un pic de mândrie și te va încuraja să realizezi altă sarcină după care alta, și alta, și alta. La sfârșitul zilei, acea sarcină realizată se va transforma în mai multe sarcini realizate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Facerea patului va întări ideea că – lucrurile mici din viața ta contează. Dacă nu ești capabil să execuți sarcini mici, niciodată nu vei fi în stare să faci ceva grandios. Dacă, din întâmplare, ai avut o zi mizerabilă și vei veni acasă unde patul este făcut, pe care tu l-ai făcut, asta îți va da încrederea că mâine va fi o zi mai bună.

Pentru a parcurge antrenamentul SEAL (forțele pentru operațiuni speciale ale marinei Statelor Unite) este nevoie o serie de distanțe lungi, care trebuie înotate. Una dintre ele este cursa de înot de noapte. Înainte de cursă, instructorii cu bucurie le aduc la cunoștință cursanților informația despre toate speciile de rechini, care sunt răspândite în apele din San Clemente.

Dar totuși ei te asigura că niciun cursant nu a fost niciodată mâncat de rechini. Măcar nimeni nu-și aduce aminte. Dar la fel ești învățat că dacă un rechin face ture în jurul tău trebuie sa stai în loc, să nu înoți, să nu arăți că-ți este frică. Dacă totuși, rechinul, flamand de o gustare de noapte, se pornește lângă tine atunci adună-ți toate puterile și lovește-l în bot astfel el se va întoarce și va pleca.

Exista mulți rechini în lume. Dacă speri să termini cursa va trebui să ai treabă cu ei.
Dacă vrei să schimbi lumea – nu te întoarce cu spatele de la rechini. După câteva săptămâni de antrenament greu, în grupa mea SEAL, care era constituită la început din 150 de cursanți, au mai rămas doar 42. Acum au mai rămas doar 6 echipaje de bărci încadrate cu câte 7 persoane.

Noi eram în echipă cu băieți foarte înalți. Dar cea mai bună echipă era constituită din cursanți scunzi. Noi îi numeam echipajul Munchkin (rasă de pisică cu lăbuțele scurte). Nimeni dintre ei nu era mai înalt de 1.6 m.

Acest echipaj era încadrat de un indian american, un afro-american, un polonez, un grec, un italian și doi băieți puternici din vestul mijlociu. Ei erau mereu întrecuți la înot, vâslit, alergat, de toți cei mai înalți, care mereu făceau haz de ei. Făceau haz de înotătoarele mici pe care ei le îmbrăcau pe piciorușele alea mici, înainte de fiecare cursă de înot.

Dar nu știu cum, acești băieți scunzi, veniți de prin toate colțurile lumii, râdeau mereu ultimii, înotând mai repede ca toți ceilalți și ajungând la mal cu mult mai repede ca restul dintre noi. Antrenamentul SEAL a fost un „egalizator” puternic. Nimic nu conta în afară de voința ta de a reuși. Nici culoarea pielii, nici de ce etnie ești, nici nivelul de educație sau statutul social.

Dacă vrei să schimbi lumea, măsoară o persoană după mărimea inimii sale si nu după mărimea înotătoarelor.

A 9-a săptămână de antrenament se mai numește săptămâna iadului. Sunt 6 zile fără somn, presiuni fizice și psihice constante și o zi specială în nămol.
Mlaștina este o zonă între San Diego și Tijuana, care este plina de bălți ce te învelesc.

Este miercurea săptămânii iadului, când tu te târăști spre acele băltoace și petreci următoarele 15 ore încercând să supraviețuiești frigului, vântului strașnic și presiunii interminabile ale instructorilor de a pleca. Când soarele a început să apună în seara zilei de miercuri, grupa mea a comis o încălcare gravă și a primit ordin de a reveni în nămol. Nămolul a înghițit trupurile oamenilor astfel încât doar capurile erau vizibile.

Instructorii ne-au spus că putem ieși din nămol o dată ce cinci din noi vor pleca. Cinci oameni, doar cinci. Și în acest caz vom putea ieși din frigul insuportabil. Uitându-mă prin băltoaca era evident că câțiva cursanți deja vroiau să plece.Deja trecuseră 8 ore de când eram în nămol și soarele a apus.

Și ne așteptau încă 8 ore de frig ce a ajuns deja până la oase. Trăncăneala de dinți și mârâitul era așa de zgomotos încât era greu să auzi ceva. După care s-a auzit o voce, cineva a început sa cânte. Acea voce groaznică nu nimerea notele, dar cânta cu un mare entuziasm. O voce s-a transformat în două, două în trei si înainte ca toți din grupa mea sa înceapă să cânte, instructorii ne-au spus că ne vor prelungi timpul în glod dacă vom continua sa cântăm.

Dar cântarea nu s-a oprit și nu știu cum glodul a început a fi mai cald și vântul un pic mai cald și răsăritul nu mai părea că e așa departe. Dacă eu am învățat ceva la viața mea călătorind prin lume asta este despre puterea speranței. Puterea unei singure persoane un Washington, un Lincoln, un King, un Mandela și chiar o mică fetiță din Pakistan, Mala.

O singură persoană poate schimba lumea prin faptul că dă lumii speranță. Deci, dacă vrei să schimbi lumea, începe fiecare dimineață prin realizarea unei sarcini. Găsește pe cineva să te ajute în viață. Respecta-i pe toți.

Trebuie să știi că viața nu este corectă și că tu o vei da în bară des, dar dacă îți asumi niște riscuri faci un pas înainte când timpurile sunt grele reziști agresiunilor și niciodată, niciodată, nu renunța! Dacă faci aceste lucruri, următoarea generație și generațiile ce urmează vor trăi într-o lume cu mult mai bună decât cea în care trăim acum.

Ceea ce a început aici, într-adevăr va schimba lumea”.

Video preluat de pe Goalcast. Copyrights University of Texas – Wedding Mastery. Coaching weddingmastery.ro.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply