Mariana Gordan: Vă felicit pentru cei 9 ani de activitate jurnalistică și vă doresc în continuare un entuziasm cât se poate de aproape de cel cu care ați început acum nouă ani!

0
991

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mariana Gordan: ”Vă felicit pentru cei 9 ani de activitate jurnalistică și vă doresc în continuare un entuziasm cât se poate de aproape de cel cu care ați început acum nouă ani!”

Stimată echipă Mangalia News,
Vă Mulțumesc pentru Diploma de Excelență acordată pentru contribuția mea la arta si cultura, de la plecarea mea din țară în 1979, în UK.
La rândul meu, am marea plăcere să vă felicit ventru cei 9 ani de activitate jurnalistică și pentru contribuția d-voastră la trezirea (treptată) post-comunistă. Vă doresc, în continuare, sănătate și un entuziasm cât se poate de aproape de cel cu care ați început acum 9 ani. Succesul să fie inevitabil!
Cu respect,
Mariana Gordan,
26 februarie 2021, London, England.

www.marianagordan.com

MN: Mesaj SUPERB, de la o româncă SUPERBĂ, demnă de toată admirația!!!
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut și faceți, întru păstrarea memoriei Neamului nostru românesc!

Vă invităm să citiți: Mariana Gordan, artista româncă devenită celebră în Londra, după ce a fugit din România ca să scape de 30 de ani de închisoare comunistă.


Mangalia News, 26.02.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply