ANGAJARI PE LITORAL! MApN scoate la concurs 95 de POSTURI sezoniere de personal civil contractual

0
3072

Anunt – Organizare concursuri/examene de incadrare pe durata nedeterminata a 95 de posturi de personal civil contractual sezoniere

U.M. 02574 Bucuresti din Ministerul Apărării Naționale ANUNȚĂ organizarea concursurilor / examenelor de incadrare pe durata nedeterminata a 95 de posturi de personal civil contractual sezoniere, vacante de:
– Functionar (9 posturi);
– Muncitor calificat I – Bucatar (3 posturi);
– Muncitor calificat IV – Bucatar (9 posturi);
– Muncitor calificat I – Ospatar (1 post);
– Muncitor calificat III – Ospatar (3 posturi);
– Muncitor calificat IV – Ospatar (12 posturi);
– Muncitor necalificat I (26 posturi);
– Ingrijitor (32 posturi).

Unitatea Militară 02574 Bucureşti anunță organizarea concursurilor/examenelor de încadrare pe durată determinată a 95 de posturi de personal civil contractual sezoniere, vacante în cadrul Complexului militar de instruire, reprezentare şi tranzit “Litoral”. Durata determinată este în perioada 26 aprilie 2021 – 26 octombrie 2021. Iată despre ce posturi este vorba:

• 9 posturi de funcţionar, prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de bacalaureat) şi perfecţionare / specializare în domeniul turism sau recepţioner hotel. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 6 luni activitate profesională în domeniul turism sau recepţioner hotel.
• 3 posturi de muncitor calificat I (bucătar), prevăzute cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat şi calificare profesională în meseria de bucătar. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 9 ani activitate profesională în meseria de bucătar.
• 9 posturi de muncitor calificat IV (bucătar), prevăzute cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat şi calificare profesională în meseria de bucătar. Nu sunt prevăzute cerinţe referitoare la vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor absolvite.
• 1 post de muncitor calificat I (ospătar), prevăzut cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat şi calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 9 ani activitate profesională în meseria de ospătar sau chelner.
• 3 posturi de muncitor calificat III (ospătar), prevăzute cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat şi calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 3 ani activitate profesională în meseria de ospătar sau chelner.
• 12 posturi de muncitor calificat IV (ospătar), prevăzute cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat şi calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Nu sunt prevăzute cerinţe referitoare la vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor absolvite.
• 26 posturi de muncitor necalificat I, prevăzute cu studii generale (minim 8 clase) sau liceale cu diplomă de bacalaureat. Obligatoriu să fi desfăşurat minim 3 ani activitate profesională în domeniul postului.
• 32 posturi de îngrijitor, prevăzute cu studii generale (minim 8 clase) sau liceale cu diplomă de bacalaureat. Obligatoriu să fi desfășurat minim 6 luni activitate profesională în domeniul postului.

Pentru detalii, descărcați acest document: A-1477.pdf


Mangalia News, 25.02.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply