MANGALIA NEWS împlinește 9 ANI – MESAJE, DEDICATII – partea a III-a

0
2224

MANGALIA NEWS împlinește 9 ANI – MESAJE, DEDICAȚII – partea a III-a.

Prof. univ. dr. Viorica Bălteanu, Timișoara: ”Cu bucurie, salut aniversarea celor nouă ani de la fondarea ziarului MANGALIA NEWS. Indubitabil, informarea corectă și promptă a cetățenilor este de maximă utilitate, inclusiv fiindcă are o componentă educativă importantă, consolidând civilitatea, civismul oamenilor, eficacitatea instituțiilor. Măcar nouă decenii+un an, de-acum încolo, vrednicilor jurnaliști, coordonați de profesorul Traian Lupu, al meu coleg de Liceu CD Loga!”

Prof. univ. dr. Viorica Bălteanu, Membră a Uniunii Scriitorilor din România, Cavaler al Republicii Italiene pentru merite culturale.


Dana Fodor Mateescu: Pe 23 februarie, portalul Mangalia News împlinește nouă ani de la lansare. Nouă ani de muncă, împliniri, lupte, decizii, corectitudine, și, din când în când un zâmbet senin. Nouă ani în care și-a câștigat un loc de frunte printre ziarele online, nouă ani în care a fost citit de milioane de oameni de pe toate meridianele lumii… Cu această ocazie minunată, le doresc tuturor celor care au pus gândul, umărul și pana de jurnalist la realizarea unui cotidian unicat, La mulți ani, succese și multe bucurii!  

MN: Mulțumim, prea frumoasă și talentată (într-ale scrisului) prietenă Dana – Năzdrăvana noastră dragă. Pe cititorii Mangalia News îi invităm să re/vadă AICI scrierile tale atât de faine, spumoase, reale, pline de umor năvalnic. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Răzvan Vitionescu: Simt fericire, de fiecare data cand munca mea este apreciata de oameni cu suflet frumos. Cu atat mai tare imi zambeste sufletul, cu cat fotografia mea este promovata tocmai din capatul celalalt al tarii, tocmai de pe Litoralul romanesc, de cotidianul Mangalia News, care aloca atat de mult spatiu si timp pentru promovarea frumusetilor intregii tari, nu doar al litoralului. Asta ma ambitioneaza si mai mult sa descopar noi si noi locuri din frumoasa noastra tara pe care sa o surprind prin fotografii asa cum stiu cu mai bine. Abia astept o noua aventura fotografica, pornind de aici din Banat, strabatand si fotografiind Carpatii, ca intr-un final sa ajung la macii mei de suflet de pe litoral. Un pasionat de fotografie din Banat salută cu drag si dor Litoralul românesc și dorește publicației Mangalia News mulți ani de acum înainte, să continue să bucure inimile cititorilor cu promovarea frumuseților acestei țări. Cu deosebită considerație, Răzvan Vitionescu, Timișoara.


Florentina Loredana Dalian: Stimate domnule profesor Traian Lupu, dragă „Mangalia News” – redactori, colaboratori, cititori, admiratori,
Astăzi, la ceas aniversar, vă felicit pentru cei nouă ani împliniți, pentru mesajul cultural și optimist pe care l-ați transmis în tot acest timp și vă doresc încă mulți ani înainte, în care să ne bucurați cu presă de calitate! Sunt onorată să mă aflu printre colaboratorii publicației „Mangalia News” și sper într-o colaborare lungă și frumoasă. La mulți ani! Florentina Loredana Dalian, Slobozia, 23 februarie 2021.


Cosmin Neidoni: Orice moment aniversar induce în linearitatea timpului o mică sincopă, un bun prilej de privire retrospectivă, de cântărire a isprăvilor și a neajunsurilor, un moment de bucurie, de trăire festivă. Ce înseamnă 9 ani de presă? La scara istoriei nu înseamnă mai nimic, dar la dimensiunea timpului de azi –  un timp al smintelii, al derivei morale, al dorinței de rating obținut cu orice preț – a face presă fără a abdica de la exigențele onestității înseamnă mult. Începutul colaborării mele  cu Mangalia News este de dată recentă – mai puțin de doi ani – dar suficient cât să pot spune, fără nicio urmă de ezitare, că atitudinea profesionistă a domnului Traian Lupu, multiplicată la scara unei țări întregi, ar echivala cu o așezare a spiritului presei românești în orizontul unei dezirabile normalități care, tot mai mult, are profilul unei utopii. La mulți ani, Mangalia News! La mulți ani, domnule profesor Traian Lupu!

Azi, Mangalia News, cotidianul de la malul mării, a împlinit 9 ani! Am fost peste măsură de onorat să primesc, cu ocazia evenimentului, o diplomă care – desigur – îmi supradimensionează meritele! Eu, la drept vorbind, nu mă calific să primesc așa ceva! Sunt mult sub demnitatea cuvintelor spuse, dar admit că mă bucură foarte mult. Domnule Traian MN, din Timișoara trimit un gând bun spre malul mării! Mulțumesc pentru onoarea pe care mi-o faceți! La mulți ani, dumneavoastră și cotidianului pe care îl conduceți!

MN: Dragă Cosmin, cuvintele sunt întotdeauna prea sărace în a exprima ceea ce simți pentru un Om valoros, cu atât mai mult cu cât el este de obârșie, deopotrivă, din Banatul meu natal și din Țara Hațegului, vecină cu Țara Moților, de unde mi se trag moșii și strămoșii… Sănătate și Înțelepciune, în viitor, pe măsura celor demonstrate până în prezent! Am avut bucuria de a publica până acum câteva articole despre lucrările apărute sub semnătura Cosmin Neidoni. Vom continua, cu mare drag!


Lucian Ciuchita: La mulți ani, Mangalia News! Vă mulțumesc pentru frumoasa colaborare pe care o avem pentru promovarea adevăratelor valori ale României, sunteți o minunată echipă de profesionişti! La mulți ani, Maestre Traian MN!

MN: Mulțumim pentru tot, Maestre drag. Continuăm, împreună. Sănătoși să fim. Doamne ajută. (Poet, romancier, dramaturg, eseist, realizator de emisiuni TV și scenarist român redutabil, Lucian Ciuchiță este prezent și în paginile cotidianului online Mangalia News).


Prof. Elena Petcu, redactor-colaborator: Mulțumim, Mangalia News, pentru că ne ții ancorați în realitate cu cele mai interesante știri, pentru că ne promovezi localitatea și oamenii ce-o construiesc. Mangalia News înseamnă prezentul transcris în cuvinte, pe internet. Pagina de știri oferă ocazia de a se afirma oricărui mangaliot care are ceva de transmis lumii. La mulți ani!


Magdalena Iacob: Mulțumesc! Iată cum un gest neașteptat îți încheie ziua în mod plăcut! Sunt onorată de prietenia de o viață, de lucrurile minunate realizate împreună, de oamenii deosebiți care mă înconjoară (la loc de cinste figurați dumneavoastră, domnule profesor Traian LUPU) și voi continua să scriu, pentru că mă definește, mă completează și este destinul meu. De o viață și de peste 9 ani, alături de MangaliaNews.ro! În România și peste ocean.

MN: Noi îți mulțumim pentru tot, admirabilă colegă Madi. Am făcut cu mare drag acest gest de apreciere pentru o prietenă de-o viață, ca și atunci când vă cântam cu vioara la ureche, sau cu chitara, alături de prieteni minunați, în ocazii de suflet… Ce dor mi-e de-o ”repetiție muzicală” dintr-aia…!


Ionel Rugea: O Diplomă care mă onorează! Un gest cât o mie de cuvinte!
Sunt multe de spus despre dl profesor Traian Lupu, cuvinte frumoase și de laudă. Mă bucur ca ne-am ”intersectat” în cei 9 ani, că am reuși să promovăm împreună oamenii frumoși și talentați ai Mangaliei. Apreciez efortul domniei sale a face din MangaliaNews.ro una din cele mai urmărite publicații din mediul on-line local.
Mulți ani cu sănătate! Mulți ani cu bucurii și împliniri, cu multe postări și mulți cititori!
La mulți ani, Mangalia News!


MN: Un semn de prețuire, pentru toți membrii Clubului Artelor ”SOLTERIS” din Mangalia, EX AEQUO:

Solteris Mangalia: Mulțumim, Mangalia News! Suntem onorați! La mulți ani, multe împliniri și realizări de acum înainte!


Și un dar FOTO pentru Mangalia News, la aniversare, din partea lui Marcel Almăjanu: 


Urfet Sachir: LA MULȚI ANI, MANGALIA NEWS, cu prilejul celei de-a noua aniversări! Sunt onorată pentru publicarea articolelor mele în acest cotidian de excepție! Mulțumesc, Mangalia NEWS! Mulțumesc, d-le profesor Traian Lupu! Multă sănătate, putere de muncă și viață lungă publicației! Cu tot respectul și prețuirea mea! La mulți ani, cu mari realizări și succese pe viitor! Multă sănătate și putere de muncă în continuare, domnule profesor Traian Lupu! Vă doresc mult succes în activitatea editorială! Urfet Șachir.

MN: Mulțumim, colega dragă Urfet pentru cuvintele frumoase și sentimentele prețioase exprimate în scrierile tale. Avem un mic semn de apreciere a colaborării noastre, pe care-l ”devoalăm” mai sus, acum. 🙂 Mulțumesc pentru tot, Urfet, în numele echipei Mangalia News, din care faci parte, spre bucuria noastră:    mangalianews.ro/Urfet+Sachir.

Urfet Sachir: Sunt absolut încântată și deosebit de onorată de această prețioasă apreciere din partea dvs.! Îmi faceți cinste și doresc să onorez și eu Mangalia News cu articole, în continuare. Diploma o voi pune cu siguranță la loc de cinste și în mapa pentru înscrierea în UZPR. Vă mulțumesc din tot sufletul meu! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu toate cele bune! Multă sănătate, putere de muncă și realizări frumoase, în continuare! Mangalia News este cel mai bun și cel mai citit cotidian, care mă bucură și mă onorează nespus, fiind vorba de orașul nostru și, mai ales, de dvs, de prietenia și colaborarea frumoasă dintre noi. Vă respect și vă prețuiesc din tot sufletul! O zi minunată vă doresc!


Lucreția Berzintu: Mulțumesc mult, Mangalia News! 9 Ani, La mulți ani!

MN: Gândurile dumneavoastră bune și urările frumoase ne onorează, dragă și distinsă doamnă Lucreția. Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți în slujba jurnalismului de calitate. Calde salutări, tuturor colegilor de pretutindeni!


Elena Stroe: Vă mulțumesc mult, MANGALIA NEWS! Sunt onorată! Vă doresc mult succes in continuare! Cu mult respect! Si FELICITARI pentru cei nouă ani impliniti de activitate continuă, cu mult profesionalism, cu multă dăruire, cu multă iubire pentru cititorii dumneavoastră! La multi ani, domnule profesor Traian Lupu – sufletul acestui cotidian! Mă-nclin!

MN: Noi îi mulțumim ”reporterului nostru de teren”, pasionata prietenă Elena Stroe și îi dorim sănătate multă și nenumărate bucurii, alături de cei dragi.


Mioara Gram, Houston, Texas, USA: ”La mulți ani, în lumina servirii și frumuseții pe care o dăruiți cititorilor români! Tot respectul și considerațiunea mea, stimate d-le Traian Lupu, pentru acest ziar, care nu numai că informează, dar creează punți temeinice de legătură între oameni! Dragă d-le profesor, sunteti un astru luminos pentru sufletele oamenilor! Multumesc nespus de mult, pentru gândurile curate și frumusețea pe care o emanați dintr-un suflet atât de bogat! Vă mulțumesc tare mult, pentru această bucurie! “Atât de puternică este lumina unității, încat poate ilumina întreg pământul!”. Este o onoare să colaborăm împreună!!”

MN: Mulțumim, Mioara, draga noastră prietenă, admirabilă purtătoare a dragostei pentru Oameni, pentru Frumos, pentru Muzică și Armonie. Te îmbrățișăm, te iubim și te așteptăm la Mangalia natală, împreună cu minunata ta familie! Articolele ce poartă semnătura Mioara Gram, publicate de Mangalia News, pot fi (re)citite AICI.


MULȚUMIRI: Cele mai calde, omenești și profunde mulțumiri le adresez celor de acasă, ”Lupilor mei dragi”, de la cei mari, la cei mai mici – minunații noștri nepoței, toți cei care mi-au fost alături și m‑au sprijinit, cu dragoste și devotament, pe tot parcursul vieții, indiferent de cât de greu le‑a fost… și pe care‑i iubesc infinit de mult și le doresc tot binele de pe lume… Mulțumiri sincere și binemeritate, colaboratorilor care mi s‑au alăturat în proiectele mele de suflet, fie că a fost vorba de cele dedicate ”Cetății”, ori de cotidianul online Mangalia News, prieteni cărora le-am dedicat, la rândul meu articole și pagini întregi pe portalul devenit Nr.1 în sudul litoralului românesc…

Traian Lupu, profesor (pensionar),
Senior Editor și Coordonator programe Mangalia News.
23 februarie 2021, Mangalia, România.                 
”Vivat academia!
Vivant professores!
Vivat membrum quodlibet;
Vivant membra quaelibet;
Semper sint in flore…”.

MN: Mesajele dedicate Celei de a IX-a aniversări a portalului Mangalia News, pot fi vizionate: partea I AICI și partea a II-a AICI.


Mangalia News, 23.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply