MANGALIA NEWS împlinește 9 ANI – MESAJE, DEDICATII – partea a II-a

0
2095

MANGALIA NEWS împlinește 9 ANI – MESAJE, DEDICATII – partea a II-a:

Motto:”Ceea ce caracterizează Mangalia News este constanța!” (Cornel Udrea, februarie 2021). 

LA ANIVERSARE – MESAJE, DEDICAȚII: 

Elena-Mădălina Mirea: La mulți ani, Mangalia News! Să ne informați și să ne încântați mulți ani de acum înainte! Am început să scriu de la 4 ani. Să citesc, de la aceeași vârstă. Pentru mine, scrisul e o pasiune. Pur și simplu îmi place, probabil e gena moștenită de la mama, profesoară de Română. Dacă nu aș fi ales meseria de doctor, sigur mă făceam jurnalist. Când rândurile mele au apărut în Mangalia News, am fost uimită, bucuroasă, încântată pentru că reușisem să transmit ceea ce simțeam, cititorilor de la malul mării. Pentru mine, Mangalia e orașul meu natal, locul unde mama mă așteaptă acasă, Copilăria mea. Și da, Mangalia News este sursa mea de informații despre locul sufletului meu. Ați reușit să ne transmiteți știri proaspete, evenimente, proiecte noi, fiind punctul fierbinte pentru comunitatea orașului meu. Vă doresc mult succes, multe realizări și să ne înseninați răsăritul soarelui la Mangalia așa cum știți cel mai bine. Prin scris! La mulți ani! (Elena-Mădălina Mirea, Brașov).

Mulțumesc pentru aprecieri! Printre puținii care știți să puneți în valoare omul, scrisul, talentul! La mulți ani și mult succes, pentru că meritați! ”Câți te aplaudă când câștigi, așa realizezi câți au ceva pentru tine!” Mulțumesc, Traian MN, Mangalia News!

Traian, MN: Vezi, Mădălina, draga noastră, de aceea te iubim noi atât de mult și te apreciem, pentru că ești demnă de valoarea ta, pentru că știi ce vrei, pentru că ÎNVEȚI TOT TIMPUL și, mai ales, îi iubești pe cei dragi de lângă tine! Avem ceva minunat în comun: Ne place să învățăm și să dăruim celor care vor să ne asculte lucrurile bune pe care le-am învățat, ne place să transmitem, să le dăm din preaplinul nostru! Mergem tot așa, înainte! Doamne ajută. Să ne mai scrii! 🙂

******************************************

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dan Cristian Mihăilescu: Sunt extrem de onorat și apreciez mult gestul dvs. de a mă include la loc de cinste printre contributorii platformei Mangalia News. As putea trăi singur pe o insula inconjurata de mare sau ocean, doar sa stiu ca o voi vedea in continuu de jur imprejur si in toate starile ei. Recunosc, pare o obsesie nebuna si poate chiar este, nu degeaba m-a impins pana acolo incat sa ma avant atat de hotarat in a o descoperii, chiar si cu pretul unui inec, a unei hipotermii sau chiar in arsita verii, cand am fost la un pas de hipertermie. Marea are acest efect asupra mea, dar toate aceste intamplari nu au facut decat sa ma aproprie si mai mult de ea, sa imi depasesc si mai ales sa-mi cunosc limitele. Cu timpul, aceasta relatie a devenit una profundă dar matură, iar acum trairile sunt mai intense. Nu ar fi aceasta daruire si admiratie daca nu exista ceva reciproc, recompensele sufletesti sunt cele mai frumoase daruri pe care le poti primii in viata. Mult succes si in urmatorii 9 ani, redactiei Mangalia News, iar noi, cititorii dvs. va multumim pentru implicare si simtul civic de care ati dat dovada in toti acesti ani, prin materiale bine documentate, dar si prin simtul eclectic de selectie a materialelor, ce confera o nota de culoare articolelor dumneavoastră”.

MN: Noi îți mulțumim, ”artist drag al Mării negre”, pentru minunatele instantanee pe care le surprinzi cu har, ni le dăruiești permanent și pe care le publicăm la rubrica specială FOTO/VIDEO.


Prof. Adriana Popescu:Februarie vine cu vești bune: Marți, 23 februarie 2021, se împlinesc 9 ani de la lansarea portalului Mangalia News! 9 ani de când veştile locale, din vecini şi de peste mări și țări, ne sunt aduse şi prezentate cu profesionalism şi pasiune pentru public de “Mangalia News” şi oamenii din spatele articolelor sale de zi cu zi. 9 ani de implicare maximă şi curaj pentru abordarea subiectelor sensibile! 9 ani de echilibru care i-a asigurat încrederea şi prietenia unui public cititor din ce în ce mai numeros. Felicitări, domnule profesor Traian Lupu! Succesul vine din inima dumneavoastră mare, caldă și generoasă de bănățean! Aferim! La Mulţi Ani, Mangalia News și la cât mai bune cuvinte! Cei 9 ani să se multiplice!”


Maria Cazacu: ”Bună dimineața! Mangalia News, cotidianul online cu care ne începem ziua, savurând cu înghițituri mici o ceașcă de cafea și absorbind ca un burete cele mai proaspete știri… Aproape un deceniu de activitate neîntreruptă și peste 3,7 milioane de cititori pe toate meleagurile lumii. Ce inseamnă 3,7 milioane? Înseamnă tot atâtea gânduri, idei, păreri, impresii. Înseamnă pasiune, profesionalism, dăruire și respect. Tinerețe fără bătrânețe, întregului colectiv redacțional și viață fără de moarte, jurnalului de la țărmul mării! La mulți ani! P.s: ”Cât de frumos ați scris pe Diplomă! Mi-au dat lacrimile…”.

P.s.s: “Cine se scoală de dimineață, primește diplomă. 🙂 Mă onorează și mă obligă, în același timp. Cu bucurie și recunoștință, Mulțumesc! Zi fericită, tuturor!”. ”La mulți ani, Mangalia News! La mulți ani, domnule profesor, sufletul cotidianului de la țărmul mării!”


Tinca Răcaru: ”Adevăratele comori ale unui om se află în sufletul dumneavoastră. Sunt toate sentimentele frumoase, forţa cu care v-ați ridicat, ori de câte ori viaţa v-a îngenuncheat, spiritul liber, bunătatea, generozitatea cu care împărțiți tot ceea ce aveți mai bun şi mai frumos, credinţa şi iubirea cu care vă dăruiți lumii… La mulți ani, Nășicul meu drag!”. …Este o mare onoare să primesc acest dar minunat, de ziua mea. O vârstă frumoasă, cu o cifră rotundă. Eu nu am primit la viața mea prea multe diplome, una la serviciu, pentru bună conduită și una la Crucea Roșie. Nu știu ce să spun, m-ați lăsat fără cuvinte!”

P.s: ”Sărut mâna, Nășicul meu drag. Este o mare onoare să primesc acest dar minunat, de ziua mea. O vârstă frumoasă, cu o cifră rotundă. Eu nu am primit la viața mea prea multe diplome, una la serviciu, pentru bună conduită și una la Crucea Roșie. Nu știu ce să mai spun…, m-ați lăsat fără cuvinte! Eu prefer să cos, sau să fac Mărțișoare, decât să scriu…. M-ați făcut să plâng de bucurie, OM drag și MINUNAT! Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc sănătate și fericire, alături de frumoasa d-voastră familie!”


Valerian Șarîngă: ”Sunt unul dintre norocoșii care care s-au născut pe acest mal de rai. Îl numesc rai pentru că, dincolo de spectaculozitatea peisajului, emoția trăirilor cu întâlnirea fiecărui răsărit de soare, nu îl pot descrie cu nimic altceva. Nu sunt un fotograf, ci un adunător de frumusețe maritimă și unde poate fi mai frumoasă marea, dacă nu la Mangalia? Nori, valuri, senin, raze, lebede, zbor de pescăruși, bărci brăzdând luciul apei, îndrăgostiți ce se sărută în răsărit de soare… Asta este Mangalia. Cu peisaje de vis, cu oameni minunați și cu o eternă frumusețe”.

”Nouă ani cât nouă vieți și cu o inimă mereu la fel de nouă, pentru ca nouă să ne ajungă întotdeauna informația cea mai nouă. Felicitări pentru cei nouă ani în care, zi de zi, ai fost de nota zece! La mulți ani, Mangalia News!”

MN: Mulțumim, dragă domnule Valerian Şarînga, pentru mesajul minunat, așa cum ne-ați obișnuit să fie toate mesajele / legendele dumneavoastră care însoțesc imaginile de basm ale locului, realizate cu inima! La mulți ani, sănătate și nenumărate bucurii! 


Ecaterina Cîmpean: ”Am primit o Diplomă de Excelență din partea publicației “Mangalia News”. Mă simt onorată, mulțumesc frumos Domnului Profesor Traian Lupu! La ceas de sărbătoare pentru publicația “Mangalia News”, mă înclin actului de spiritualitate trăit şi cultivat acolo, dorindu-i redacţiei, slujitorilor ei, dar şi celor care o citesc, un sincer: La mulţi şi binecuvântaţi ani!”


Anca Vlădescu: Sunt onorată și foarte fericită pentru faptul că Mangalia News există în viața mea, ne bucură în fiecare clipă cu știrile și evenimentele ce sunt parte a acestui oraș minunat de la malul mării, iar gestul dumneavoastră, domnule profesor Traian Lupu, de a-mi oferi această Diplomă de Excelență, mă emoționează și îmi înnobilează viața, drept pentru care, mă înclin în fața dumneavoastră, OM minunat!!!

Se apropie sosirea primăverii și a lunii martie, luna femeilor frumoase de la malul mării, așa că, prin intermediul portalului Mangalia News, permiteti-mi să dedic piesa muzicală ”Femeia Marină”, tuturor femeilor minunate, sensibile și iubitoare de marea noastră dragă.


LUIZA CALA: La mulți ani, Mangalia News! La mulți ani, Cronicar al Cetății!

Viața continuă în parametri normali, pentru că printre noi există oameni cărora le pasă de soarta semenilor. Profesorul Traian Lupu este un astfel de OM! Nu-i pasă de nopțile pierdute, de faptul că eforturile nu-i sunt recunoscute, nu se oprește din a ne informa în timpul cel mai scurt despre ceea ce se întâmplă în cetatea noastră și în lume. Traian Lupu nu este doar un om informat, este și un apreciat artist. De aici vine, cred, generozitatea cu care are un cuvânt bun despre cei care se străduiesc să acopere lipsurile culturale ale orașului nostru milenar…

Traian, pentru mine ești Cronicarul Cetății! Inima mea te-a recunoscut în acest post si nimic din micimea acestei lumi nu te poate detrona. Îți mulțumesc, în numele adevărului și al frumuseții, îți doresc sănătate multă și putere de muncă pe mai departe! Recunoștința noastră este darul pentru sărbătorirea celor nouă ani de voluntariat asiduu în favoarea comunității. La mulți ani, Mangalia News! Luiza Cala, Saturn, 17.02.2021.


Prof. Dr. Ioan IACOB: LA MULŢI ANI, cu iubire, Mangalia News!


Partea I, AICI. Partea a III-a, AICI.


Mangalia News, 23.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply