Valentin Chibrit – Caricatours [Album Foto/VIDEO]

0
2260

Album Valentin Chibrit – România.

Talentul lui Valentin, carisma și interesul acordat studiului naturii umane timp de peste 20 de ani, reprezintă temelia proiectului Caricatours. În calitate de membru co-fondator, el a adus viziunea artistică, premiile, recunoașterea internațională, experiența și “know-how”-ul în ceea ce privește tehnicile de desen și evaluarea corectă a unei lucrări.

Alegerea caricaturii ca specializare a fost determinată de întâlnirea cu maestrul Ștefan Popa Popa’s și colaborarea ulterioară, pe parcursul a 10 ani, în cadrul Academiei de la Timișoara. Experiența câștigată la atelier, realizând caricaturi în medium tradițional, dar și deprinderea calităților de a desena LIVE la evenimentele unde participa Ștefan Popa Popa’s, l-au susținut în alegerea unei cariere în domeniul acestei nișe artistice.

În timp, Valentin și-a format propriul stil, fiind recunoscut pentru spontaneitate și o cromatică vie în redarea personalității umane, în cadrul caricaturii portretistice de Studio pe care a dezvoltat-o în mediumul digital (utilizarea unei tablete grafice profesionale).

Participarea la competiții online de caricatură i-a adus recunoașterea artistică în cadrul comunității internaționale și astfel a fost invitat în calitate de Guest Speaker la Viena (Eurocature’17), Bilbao (Asociația Caricaturiștilor din Spania – 2018), Bruxelles (EuroKartoenale’19), Memphis (ISCA’19), pentru a prezenta tehnica de desen. Următorul pas în evoluția sa este crearea unei Școli de Caricatură, care să susțină dezvoltarea unei noi generații de artiști pasionați de acest tip de grafică.

 

Talent in actiune. Se poate intampla oricui. Un making off al caricaturii color, pentru a vedea multiplele efecte care pot insoti un cadou special!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe https://www.facebook.com/Caricatours/photos


Mangalia News, 15.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply