IMPORTANT! Se modifică scenariile de funcționare pentru instituțiile de învățământ din Municipiul Mangalia

0
1039

Marți a fost votată Hotărârea nr. 7 a CJSU, care prevede modificarea scenariilor de funcționare pentru 16 unități de învățământ din județul Constanța. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța hotărăște:

-Aprobă propunerea privind modificarea a 16 scenarii de funcționare, cuprinsă în anexa care face parte integranta din prezenta hotărâre, având în vedere scăderea ratei incidenței cumulate în ultimele 14 zile.

– Inspectoratul Școlar Județean Constanța va comunica prezenta hotărâre tuturor unităților de învățământ din județul Constanța.

În secțiunea Documente, puteți consulta conținutul integral al hotărârii.

Propunere privind modificarea scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Constanța și structurile arondate începând cu 10 februarie 2021.

Având în vedere prevederile Ordinului Ministerului Educației nr. 3235/04.02.2021 și Cercetării și Ministerului Sănătății nr. 93/04.02.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, propunem aplicarea modificării scenariilor de organizare și desfășurare a cursurilor (an școlar 2020-2021), conform tabelului următor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe parcursul anului școlar, Rata incidenței cumulate este sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”.


Mangalia News, 10.02.2021. (sursa: ziuaconstanta.ro. foto: arhiva MN).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply