Corina Bârlădeanu – Trebuie să facem din sănătatea noastră, din viitorul și educația copiilor noștri o prioritate!

0
978

farmec.ro
carturesti.ro%20

De astăzi, înapoi la școală!

”Cât de trist a fost ultimul an pentru copiii care nu au mai interacționat cu profesorii și colegii lor, nu vom putea cântări niciodată. Nu știm dacă anul școlar nu se va fractura din nou. Ce știm clar e că, experiența de a sta cu copiii în casă, cu ochii în computer, nu a fost deloc sănătoasă. După ce am văzut adevărata dimensiune a găurilor din educație și din sănătate, e important să fim și mai vocali în a cere reforme și investiții masive în viitorul României, altfel tragediile vor continua să se repete.

Am crezut mult timp că, dacă rămân în țară și construiesc un mediu integru, sănătos, în afacerea mea, îmi plătesc impozitele la timp și contribui la dezvoltarea unor ONG-uri, la devenirea tinerilor cu care am lucrat, va fi suficient. Se pare că nu este.

Nu, nu vreau să plec din țară! Și nici nu vreau ca băietii mei să plece din țară, ca să se realizeze. Trebuie să facem din sănătatea noastră, din viitorul și educația copiilor noștri o prioritate. Apatia nu a fost niciodată o soluție. E timpul să sunăm clopoțelul și să ne mobilizăm. Avem mult mai multă forță decât credem!”

Corina Bârlădeanu, Inspiring communication, București.


Mangalia News, 08.02.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply