Școala Gimnazială și Asociația de părinți “Gala Galaction” Mangalia: De astăzi, 8 februarie 2021, începem semestrul al II-lea al anului școlar 2020-2021

0
1060

Dragi elevi, Stimați părinți,

Am încheiat un semestru dificil, cu multe provocări. Am avut de toate: activități de predare / învățare / evaluare față in față, hibrid și exclusiv online, sedințe și inspecții online. De luni, 08.02.2021, începe semestrul al II-lea al anului școlar 2020-2021, când vom reveni cu toții la cursuri! Toate informațiile privind accesul în școală, programul școlar, repartizarea pauzelor, reguli și protocoale, le-ați primit deja de la învățători/profesorii diriginți pe căile oficiale de comunicare! Doar acele informații sunt corecte si complete!

Conform Ordinului comun nr. 3.235/93/2021 emis de MINISTERUL EDUCAȚIEI si MINISTERUL SĂNĂTĂȚII publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 122 din 5 februarie 2021, scenariul 2 presupune ca preșcolarii, elevii claselor primare și elevii de clasa a VIII să revină în băncile școlii, cu prezență fizică, iar clasele a V-a,a VI-a și a VII-a în sistem online.

Masca este obligatorie în incinta unităților cât și în exteriorul acestora. Sperăm ca împreună să depunem eforturi de a înțelege ,de a ne conforma noilor reguli ,de a păstra distanța corespunzătoare, de a ne preocupa de sănătatea copiilor și elevilor noștri. Stiu ca toti am asteptat acest moment însă, bucuria revederii nu trebuie sa ne copleșească.

TREBUIE SĂ RESPECTĂM REGULILE DE DISTANTARE si DE IGIENĂ!

Suntem încrezători că, toti veți actiona cu responsabilitate, dacă vrem sa ne desfăurăm activitatea cât mai mult timp față în față. Vă așteptăm cu drag în clădirile școlii pregatite special pentru voi.
Tuturor, sănătate din plin!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Școala Gimnazială și Asociația de părinți “Gala Galaction” Mangalia.


Mangalia News, 07.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply