ARCA TV: Andrei Partoș, la Istorie și Istorii, cu Simona Preda, duminică, 7 februarie! VIDEO

0
1087

Arca TV: Andrei Partoș, la Istorie și Istorii, cu Simona Preda, duminică, 7 februarie, la ora 17.00, ora României!

În anul 2003, lui Andrei Partoș i se acordă, din partea CNA, Premiul de Excelență pentru întreaga activitate audiovizuală. Prima ediție a emisiunii “Istorie și Istorii” îl are ca invitat pe Andrei Partoș, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români și, cu siguranță, cel mai îndrăgit și mai longeviv comentator muzical din România. Despre comunism, securiștii care îl filau în Costinești, despre rapoartele făcute de “prieteni” sau actuali jurnaliști către Securitate…

De numele lui Andrei Partoș se leagă Radio Vacanța Costinești și Radio Vacanța, Mamaia, fiind, în timpul comunismului, vocea de pe litoral care se adresa miilor de tineri dornici de muzică bună și de libertate.

După Revoluție, a fost fondator și realizator al mai multor emisiuni, printre care „Vineri Noaptea în Direct”, „Vox Pop Rock”, „Friday I’m in love” și „Sunday oldies”. Începând cu anul 2003, poate fi ascultat în nopțile de vineri la „Psihologul Muzical” – la Radio România Actualități – emisiune ce a trecut de 900 de ediții.

Andrei Partoș, la Istorie și Istorii cu Simona Preda, duminică, 7 februarie la ora 17.00, ora României!

MN: Emisiunile Arca TV, televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pot fi vizualizate aici: ArcaTVUSA și aici: arcatv.us. Mulțumim realizatorului Lucian Blaga! Mangalia News este partener media Arca TV.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 07.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply