Campanie de informare ”Sănătatea reproducerii – dreptul și responsabilitatea ta”, desfășurată de Direcția Asistență Socială Mangalia

0
859

Conform ultimelor statistici, România se numără printre țările cu un procent ridicat de sarcini în rândul minorelor. Sexualitatea este o curiozitate pe care o abordează fără a-i cunoaște consecințele. În adolescență sunt cunoscute câteva noțiuni privind sarcina, dar nu suficiente. Statisticile devoalează o problemă reală, cu care țara noastră se confruntă.De aceea Ministerul Sănătății vine în întâmpinarea acestei situații cu materiale menite să ofere adolescenților informații privind sarcina nedorită, dar și importanța protecției în timpul actului sexual.

Primăria Municipiului Mangalia vine în sprijinul acestei campanii, prin intermediul Direcției Asistență Socială. În perioada următoare, angajatii DAS vor distribui în cadrul comunității materialele necesare informării asupra sarcinii nedorite.

Pentru cei aflați în această situație, pe lângă măsurile imediate de intervenție, psihologii Direcției Asistență Socială sunt pregătiți să ofere consiliere și suport psihologic, în următorul interval orar:
Luni – Miercuri – 08.00-16.00
Joi – 08.00-18.00
Vineri – 08.00-14.00.
Pentru detalii suplimentare, puteți apela următoarele numere de telefon:
0341.140.113
0756.201.238.

Direcția Asistență Socială Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 06.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply