La Pavilionul Expozițional se înființează un Centru de vaccinare împotriva Covid-19, pentru populația de peste 65 de ani și pacienții cu boli cronice din municipiul Constanța

0
174

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit astăzi, miercuri, 6 ianuarie 2021, în ședință extraordinară de îndată. Au fost prezenți un număr de 30 de consilieri județeni. Ședința a fost ținută în regim de videoconferință, iar pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre.

Acesta face referire la darea în folosință gratuită Municipiului Constanța, a unor spații aflate în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța, în vederea înființării unui centru de vaccinare împotriva Covid-19. Spațiile ce urmează a fi date în folosință Municipiului Constanța vor fi destinate unui centru de vaccinare pentru populația de peste 65 de ani și pacienților cu boli cronice. Acest centru va avea o suprafață totală de aproximativ 2.550 de mp și va fi împărțit în 5 săli.

Centrul de vaccinare care va funcționa în cadrul Pavilionul Expozițional Constanța, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/181/4380/M223/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum și a normelor Direcției de Sănătate Publică.

Toate cheltuielile aferente funcționării centrului vor fi suportate de către Primăria Municipiului Constanța.


Mangalia News, 06.01.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply