GALERIA VIRTUALĂ DE GRAFICĂ ȘI PICTURĂ MIHAELA RIZON [FOTO/VIDEO] 

0
2819

farmec.ro
carturesti.ro%20

GALERIA VIRTUALA DE GRAFICA SI PICTURA MIHAELA RIZON.

Mangalia News: Dragi prieteni, inaugurăm astăzi cu mare drag ”Galeria virtuală de Grafică și Pictură Mihaela Rizon” și vă împărtășim bucuria pe care o transmite artista, prin felul ei de a fi și prin intermediul lucrărilor ei minunate, realizate în cele mai diverse tehnici de exprimare plastică. O lăsăm să ni se destăinuie, în rândurile și în imaginile ce urmează:
”Sunt medic dentist, însă arta a fost pasiunea mea, mai toată viața, idee confirmată și de faptul că am fost atrasă să urmez o Școală generală de Arte Plastice. Acolo am studiat pictura în ulei și modelajul in lut. Când am intrat la liceu, m-am hotărât să fac stomatologie și am renunțat la pictură. Mulți ani mai tarziu, prin 2017, mi-a venit ideea să încerc desenul cu creioane colorate. Toni, soțul meu, mi-a facut cadou un set profesional de creioane colorate și m-a încurajat încontinuu. Din 2017 până în prezent, studiez zilnic diverse tehnici și materiale. Fac desene în creioane colorate, grafit, pastel uscat, cărbune, dry brush, dar și picturi în acuarelă, ulei și acril.
Pasiunea pentru artă mă face să caut zilnic tehnici și metode noi de exprimare și zilnic găsesc lucruri noi și extrem de interesante. Există platforme online care conțin cursuri, de unde învăț permanent de la artiști de pretutindeni. Cursurile nu sunt scumpe și merită fiecare bănuț. Asa am și început, de fapt, cu reproduceri după tutoriale. Primele reușite le-am postat pe pagina personală de FB.
Nu după mult timp, am primit prima comandă – un portret după o poză (mi-era teamă de portrete, la inceput). Acela a fost primul tablou vândut. După el au urmat alte câteva, interesul față de arta mea crescând, am decis să-mi fac o pagină de FB doar cu conținut artistic. Așa a apărut pagina de FB “Mak’s art”. In acelasi timp, am intrat pe grupuri de pictură și am cunoscut multi artiști români și străini minunați.
M-am hotărât să creez un grup propriu tot pe FB, intitulat Tabara de arta – Mak’s art” , unde toata lumea iubitoare de artă e bine venită. De asemenea, am un canal de Youtube pe care pun time lapse-uri cu lucrările mele, filmările complete fiind pe o platforma numită Patreon, unde mi-am făcut cont recent si am deja un abonat :))).

 COLECȚIA PERSONALĂ:

Expozitii, până acum am avut doar in mediul online, dar pe viitor mi-aș dori să-mi prezint câteva lucrări într-o galerie de artă. Pentru mine, pictura / desenul înseamnă relaxare totală, este o bucurie, mai ales când rezultatul este pe măsura așteptărilor. Mi-aș dori mai mult timp să pot crea mai mult, însă meseria de dentist rămâne cea principală”.

MN: Mulțumim, dragă Mihaela Rizon și îți dorim să continui ceea ce ai început atât de frumos. Ești pe drumul cel bun, iar harul, darul și talentul de artist plastic să te ajute să te dezvolți în acest domeniu atât de vast de exprimare, alături de iubitul tău soț Toni, de toți cei dragi vouă. 

Mangalia News, 30.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply