LA MULŢI ANI, FLORIN PIERSIC! [VIDEO] Despre cum au înțeles greșit chinezii o scenă cu Mărgelatu

0
966

Ioan Iacob: 27 ianuarie 1936, naşterea unei legende – FLORIN PIERSIC.

Despre actorul uriaş care este FLORIN PIERSIC s-ar putea vorbi foarte mult… Dar nu cred că am putea reuşi SĂ VORBIM MAI MULT decât ar putea-o face el însuşi!
Cu o experienţă de viaţă şi de scenă uriaşă, FLORIN PIERSIC este unul dintre monştri sacrii ai scenei şi ecranului românesc.

E de prisos să facem noi acum apologia unei legende a teatrului şi filmului românesc. Fiecare întâlnire cu el însemnă să ne împărtăşim din generozitatea şi experienţa unei personalităţi care nu doreşte să păstreze “la secret” VIAŢA PRIN CARE A TRECUT! Dacă ar fi posibil, pentru FLORIN PIERSIC (şi nu numai, dar în special pentru el!), ar trebui şă inventăm MUZEUL HOLOGRAMELOR VII (adică al personalităţilor aflate încă în viaţă !).

Să ne bucurăm că am fost contemporani cu acest uriaş actor şi să-i urmăm din suflet LA MULŢI ANI, FLORIN PIERSIC! Dragostea cu care românii te înconjoară nu va putea fi egalată vreodată de nici un premiu sau vreo medalie.

Cu aceeaşi veche şi caldă preţuire,

Ioan Iacob.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Florin Piersic, unul dintre „monştrii sacri” ai cinematografiei româneşti, a venit pentru prima dată, luni, 4 martie, în platoul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Marele actor a povestit o întâmplare amuzantă de la o proiecție a filmului „Drumul oaselor”, la Ambasada Chineză. La dublaj, s-a produs o eroare.


Mangalia News, 27.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply