Fashion Days, EPIC SALE. Până la 31 ianuarie, cele mai căutate piese și accesorii de la branduri de top sunt la reduceri epice de până la 75%!

0
812

Fashion Days, EPIC SALE. Până la 31 ianuarie, cele mai căutate piese și accesorii de la branduri de top sunt la reduceri epice de până la 75%!

Va fi epic! Așa se poate rezuma cel mai mare sale al sezonului, organizat de Fashion DaysEPIC SALEÎntre 18 și 31 ianuarie, cele mai căutate piese și accesorii de la branduri de top sunt la reduceri epice de până la 75%. Iar în plus, livrarea este rapidă prin easybox sau curier și returul gratuit, acum și în easybox!

Oferta se aplică la o gamă variată de produse de la branduri precum Nike, Guess, Pepe Jeans, UGG, Liu Jo, Fossil, Puma și multe alte branduri cu articole pentru sporturi de iarnă: Trespass, Timberland, Icepeak, Jack Wolfskin, Helly Hansen, The North Face.

Reducerile epice se aplică inclusiv la cele mai noi colecții și la cele mai căutate produse de sezon – geci și jachete, botine, ghete, cizme, pulovere și accesorii.

Bineînțeles, ca de obicei, veți găsi în platformă bannere speciale pentru acest eveniment, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Nu uita să verifici constant mesageria pentru a afla detalii legate de campaniile noastre.

Noutăți Fashion Days:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Si anul acesta poți face o faptă bună și îți poți dona hainele în noile puncte de colectare din țară. Descoperă-le pe site, în pagina dedicată https://sites-ro.fashiondays.com/doneaza-ti-hainele/


Mangalia News, 20.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply