Sorin Cîmpeanu: Fără resurse, eu nu știu să rezolv problemele din Educație. Poate știu alții! VIDEO

0
918

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, sugerează că ar putea demisiona, dacă nu primește un buget mai mare, în valoare absolută, decât cel de anul trecut. El cere dublarea sumei pentru bursele elevilor și mărirea fondului acordat pentru cheltuielile materiale pe care școlile le au per elev.

Premierul Florin Cîțu a declarat la un post de radio că sunt câteva sectoare din economie unde s-au băgat foarte mulți bani, dar rezultatele nu se văd și a menționat în acest context sănătatea și educația, spunând că nu banii au fost o problemă, ci cum au fost ei folosiți. Miniștrii trebuie să folosească resursele pe care le au la dispoziție, a completat Florin Cîțu, în condițiile în care în aceste zile se lucrează la bugetul pe 2021.

„Eu sunt absolut sigur că Educația va primi în valoare absolută un buget mai mare decât anul trecut”, a spus joi seara, la Digi24, ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, răspunzând observației că educația a primit anul trecut cea mai slabă finanțare din ultimii 25 de ani. „De altfel, am și spus ce fac, dacă nu se întâmplă așa”, a punctat Sorin Cîmpreanu. „Sunt convins că va primi un buget mai mare, în valoare absolută, decât anul trecut”, a adăugat ministrul educației.

Continuarea, cu VIDEO, pe digi24.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply