Mihai LUPU, președintele CJ Constanța, invită reprezentanții ONG-urilor la o întâlnire oficială, pentru realizarea unor proiecte comune care să vină în sprijinul locuitorilor din județ

0
700

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

Mihai LUPU, președintele Consiliului Județean Constanța, îi invită pe reprezentanții Organizațiilor Non Guvernamentale de pe raza județului Constanța, la o întâlnire oficială cu conducerea instituției. Acest eveniment are ca scop identificarea și demararea unei colaborări pentru realizarea unor proiecte comune care să vină în sprijinul locuitorilor din județul nostru.

“Îmi doresc să continui seria de întălniri, pe care am demarat-o odată cu întrevederea de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța, și cu reprezentanții Organizațiilor Non Guvernamentale din Constanța. Avem proiecte de cercetare împreună cu mediul academic, care vor duce la valorificarea și fructificarea acestora și dorim să dezvoltăm proiecte similare și cu societatea civilă constănțeană. Suntem deschiși la propunerile venite din partea ONG-urilor și vom acorda tot sprijinul nostru pentru elaborarea și implementarea proiectelor cu impact asupra locuitorilor din județul Constanța” – declară Mihai LUPU, președintele Consiliului Județean Constanța.

Evenimentul se va desfășura pe data de 25 ianuarie 2021, începând cu ora 11:00, în sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, cu respectarea tuturor normelor de siguranță epidemiologice în vigoare. Toate Organizațiile Non Guvernamentale care doresc să participe la această întâlnire vor desemna un singur reprezentant și vor putea accesa formularul de înscriere online, pe site-ul Consiliului Județean Constanța, la următorul link: http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=215.


Mangalia News, 16.01.2021.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply