Şcoala Gimnazială nr. 2 “Sfântul Andrei” Mangalia a fost dotată cu echipamente performante, care să sprijine profesorii în activitatea didactică, în contextul activităților on-line, prin proiectul „Școala-n clasă de acasă” 

0
1750

farmec.ro
carturesti.ro%20

Şcoala Gimnazială nr. 2 “Sfântul Andrei” Mangalia: Pentru învățământul românesc, anul 2020 a fost un an al schimbărilor, adaptărilor, dar mai ales al digitalizării. Pentru ca educația să continue s-au depus eforturi mari din partea tuturor partenerilor, s-au realizat demersuri specifice în vederea asigurării unui proces instructiv-educativ echilibrat și eficient.

Astfel, prin proiectul „Școala-n clasă de acasă”, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, trei clase din cadrul Școlii gimnaziale „Sf. Andrei ” din Mangalia au fost dotate cu echipamente performante care să sprijine profesorii în activitatea didactică, în contextul activităților on-line.

De asemenea, elevii din cele trei clase, cât și profesori din școală, au beneficiat de sesiuni de formare în vederea optimei utilizări a tablelor interactive.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.


Mangalia News, 05.01.2021. (A transmis prof. Eleonora Burnete).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply