RETROSPECTIVA MANGALIA NEWS 2020 – CELE MAI CITITE ARTICOLE

0
966

farmec.ro
carturesti.ro%20

RETROSPECTIVA MANGALIA NEWS 2020 – CELE MAI CITITE ARTICOLE.

Și pentru echipa Mangalia News, la fel ca pentru toți prietenii din acest domeniu, anul 2020 a fost un an de ”anduranță”, de încercare. Cu toate greutățile prin care am trecut, Mangalia News se dovedește a fi, în continuare, cotidianul online urmărit de un număr din ce în ce mai mare de cititori. Iată ce spune Google Analytics despre Mangalia News, la finalul acestui an: 2.783.049 utilizatori, dintre care 45% sunt noi și peste 12.000.000 de vizualizări de pagini, cu o medie zilnică de 4-5.000 vizualizări și ”vârfuri” de 9.000 și de 17.000, în funcție de evenimente.

CLASAMENT 10 — Utilizatori pe țări / 2020:

Pe primele 5 locuri se situează articolele:

1. STABILOPODUL — O invenție românească pe care nu avem dreptul s‑o ignorăm! 93.506 vizualizări; 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2. Militarii pensionari cuceresc în instanță ajutoarele prevăzute de Legea nr. 284/2010. INTERVIU cu avocatul FLORIN RĂICAN, cu 78.641 vizualizări;

2 bis: Webcam LIVE Litoral 54.485 vizualizări.

3. Antibiotice Iași a reluat producția de Moldamin49.357 vizualizări directe.

4. CUM E CORECT? Când se scrie „vi” și când se scrie „vii”? 43.303 vizualizări

5. Cum se făcea plajă la mare acum 133 de ani38.207 vizualizări;

Locurile următoare:

6. Nota 5 la Mate… 31.708 vizualizări;

7. Mihai Cubaniţ – zidarul care face case din piatră29.604 vizualizări.

Pe rețelele de socializare, postările noastre ”în oglindă” au adiționat în anul 2020 peste 2.730.000 de vizualizări. Pagina Mangalia News, pe Facebook, este aici: https://www.facebook.com/MangaliaNews.ro/. Special pentru sezonul estival, dar nu numai, avem și pagina VamaVeche2Mai, precum și site-ul VamaVeche2Mai.ro  

Grupurile noastre pe Fb sunt: Mangalia News Oficial#SudulLitoraluluiOnline | #Limanu2MaiVamaVecheHagieni | 23 August – Constanța | #AnunturiMangaliaNews | #MangaliaSuperRally | Negru Vodă – Comunitate online | ROMÂNIA POZITIVĂ. Colaborăm cu multe alte grupuri partenere. Pe TWITTER, suntem prezenți aici: https://twitter.com/Mangalia_News. Ne bucurăm să colaborăm pentru distribuire cu alte zeci de grupuri partenere de pe rețelele de socializare.

NEWS!!! La finalul anului 2020, am lansat un nou portal: ADLMangalia.roANTREPRENORIAT și DEZVOLTARE LOCALĂ MANGALIA, destinat IMM-urilor din sudul litoralului românesc. Prin această inițiativă online dorim să ne adresăm tuturor celor care doresc să obțină finanțări europene sau guvernamentale pentru proiectele lor de dezvoltare. Colaboratorii noștri – specialiști, experți în domeniul finanțărilor și proiectelor, pot realiza pentru cei interesați: Planuri de afaceri, Studii de fezabilitate, Cereri de finanţare, Management de proiect. Detalii, la un click distanță, aici:

Cu prilejul bilanțului anual, vă mulțumim, dragi cititori, dragi prieteni, pentru interesul manifestat și, ca de obicei, vă invităm să vă implicați mai mult în viața cotidiană a Cetății, pentru a ne fi mai bine nouă, dar și oaspeților noștri. Scrieți-ne, în continuare, pe adresa de e-mail a redacției: [email protected]

MN: După cum v-am mai informat, alături de TVR Internațional, Mangalia News este partener media oficial în Proiectul Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA. Articolele dedicate parteneriatului Arca TV – Mangalia News, pot fi vizualizate AICI.

De asemenea, Mangalia News este partener media al postului cultural de Radio ProDiaspora, care emite online din Germania de 11 ani, pentru ascultătorii din lumea întreagă. Radio ProDiaspora poate fi ascultat ÎN DIRECT și pe Mangalia News, dar și aici, acum, cu un singur click pe poză:

Să fiți sănătoși, împliniți și fericiți!

ANUL NOU, CU SĂNĂTATE ȘI BUCURII! LA MULȚI ANI! 


Mangalia News, Duminică, 3 ianuarie 2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply