STS, clarificări în cazul semnăturii electronice pentru programarea la vaccinare. Ce trebuie să facă populaţia generală

0
811

STS, clarificări în cazul semnăturii electronice pentru programarea la vaccinare. Ce trebuie să facă populaţia generală

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a venit cu lămuriri referitoare la procedura de programare a populaţiei pentru vaccinarea împotriva infectării cu COVID-19. Astfel, reprezentanţii STS spun că semnătura electronică, cerută la programare, pe platforma creată special, este valabilă doar în etapele I şi II.

În acest moment, platforma creată de STS pentru ca românii să se înscrie pe lista de aşteptare pentru a beneficia gratuit de vaccinul anti-COVID permite doar programarea persoanelor din etapa I. Mai exact, doar persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat se pot programa pentru vaccinare în acest moment pe platforma VACCINARE COVID.

În acest caz, este necesară sermnătura electronică. Însă medicii nu se înscriu individual, ci prin intermediul spitalelor unde lucrează. Aşadar, prin intermediul unor entităţi juridice care beneficiază de semnătură electronică. Un reprezentant al spitalului, de la departamentul juridic sau HR face lista cu medicii şi o introduce pe platformă.

Continuarea, AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply