Clipe de Fericire – Să avem un 2021 în care să ne fie bine! Să avem un An Nou cu vești bune!

0
1398

Clipe de Fericire – Să avem un 2021 în care să ne fie bine! Să avem un An Nou cu vești bune!

“Ce mai faci, ești bine?” O întrebare pe care odinioară o puneam fără niciun fel de emoție a căpătat, în 2020, alte înțelesuri…

Am trăit anul ce se încheie astăzi cu teamă în suflet și cu speranța că vom primi mereu confirmarea că toți cei dragi sunt bine! Dar 2020 a avut și povești minunate, fiindcă iubirea e aceeași și-n vremuri de pandemie. Câteva au prins viață în paginile ziarului nostru și vor fi păstrate cu grijă de protagoniști, ca mărturie a unei perioade de care își vor aminti toată viața.

Am scris despre oameni pe care carantina i-a ajutat sa se descopere, despre cupluri pentru care 2020 este un an minunat, pentru că le-a îndeplinit visul de a deveni părinți, despre oameni pe care depărtarea i-a apropiat. Și tot ziarul nostru a adus vești bune celor legați de un fir invizibil al dorului, într-un an în care dorul parcă ne-a copleșit. Într-un sat uitat de lume, o bunică a plâns de fericire când poștașul i-a adus un ziar în care a descoperit zâmbetul și iubirea celor dragi.

O adolescentă și-a primit cadoul de majorat, în izolare. Petrecerea mult visată n-a mai avut loc, dar nu va uita niciodată emoția acelei zile. Mama, aflată în spital, după ce a fost confirmată cu virusul pandemic, a ținut să-i transmită cele mai frumoase gânduri prin intermediul ziarului cu vești bune. Și amintirea acelei zile s-a închis, ca într-o capsulă a timpului, în paginile sale…

Toate poveștile pe care le-am scris ne-au rămas în suflet. Dar știm că 2020 n-a fost doar despre fericire. Că a lăsat urme adânci în sufletele celor care au pierdut oameni dragi sau au avut de suferit. Gândul nostru cel bun merge către ei, dar și către cei pentru care anul ce se încheie astăzi a adus multe clipe de fericire!

Să avem un 2021 în care să ne fie bine! Să avem un An Nou cu vești bune!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

#clipedefericire #happynewyear


Mangalia News, 01.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply