VIBRAȚIA ZILEI – 01 ianuarie 2021, cu Milena Haleț

0
1004

Un an, 2021, în care dorința de libertate este în sufletele tuturor (vibrație universală 5), în care înțelegem necesitatea schimbării și în care vom asista la modificarea normelor, a modului de a vedea lucrurile, a stilului de viață.

Există riscul să ne câștigăm mult râvnita libertate și să nu știm ce să facem cu ea, să nu o înțelegem, să ne irosim șansele. Ar putea fi un an al vindecării dacă vom înțelege că asta depinde și de noi. Cu siguranță anul în care vom fi dispuși să cheltuim mai mult, vom munci mai puțin și vom inventa permanent. Vom prefera să creăm realități alternative doar pentru a nega ceea ce ne deranjează, ne vom striga nevoia de libertate dar vom fi prea comozi să luptăm pentru ea (poate prin lunile martie și decembrie vom acționa efectiv).

O lună, ianuarie, cu o vibrație universală 6 care ne îndeamnă să ne gândim cu seriozitate la ceea ce ne dorim în relația cu ceilalți, unii se vor grăbi a se căsători, alții pur și simplu vor înțelege că nu le mai este bine împreună, oricât ar încerca.

Oricum, vibrația universală a acestei luni ne va determina să ne implicăm în propriile vieți, măcar pentru o lună, să ne responsabilizăm, să găsim răspunsuri și rezolvări problemelor casnice, să luăm decizii importante.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prima zi din acest an al speranței ne îndeamnă să reflectăm, să analizăm, să plănuim, singuri-singurei, fiecare pentru fiecare, pentru propriul destin, pentru propriul suflet.

Vibrația universală a zilei de 01 ianuarie 2021 este 7.

Parcă ușor obosiți, parcă ceva mai tăcuți, vom încerca să înțelegem ce s-a întâmplat în anul care tocmai a trecut, ne vom permite să fim melancolici, să vărsăm o lacrimă pentru ceea ce a fost și ne lipsește, să ne pregătim sufletește pentru ceea ce va veni și încă nu știm sub ce formă și în ce mod. Ne vom retrage în propriile sufletele, ne vom ascunde în cele mai sigure unghere ale inimilor și ne vom analiza trecutul și ne vom judeca pașii făcuți pentru a putea pregăti acțiunile viitoare.

O zi în care rolul credinței este important, în care socializarea exagerată ni se va părea a fi o corvoadă, în care cineva pare a se juca schimbându-ne planurile neașteptat, provocându-ne. Cu greu vom reuși să fim atenți la ceilalți, vom fi preocupați să ne ascultăm propriile gânduri. Nu vom fi interesați de sfaturile primite, cu atât mai puțin să le urmăm. O zi în care misterul se va înstăpâni peste lume, o zi în care speranța într-un binefăcător suprem care să rezolve marile probleme ale omenirii ne poate mângâia sufletele.

Ar trebui să fim atenți, accidentele se pot întâmpla ușor, ar trebui să fim prudenți, să ne apărăm sănătatea.

VIBRAȚIA ZILEI – 01 ianuarie 2021,
Milena Halet. (sursa: halettv.ro).


Mangalia News, 01.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply