VIBRAȚIA ZILEI – Luni, 07 decembrie 2020 | Numerologie, cu Milena Haleț

0
318

VIBRAȚIA ZILEI – Luni, 07 decembrie 2020 | Numerologie, cu Milena Haleț.

Azi există șansa reală a promovărilor, a schimbărilor, a avansărilor.

Vibrația zilei de 07 decembrie 2020 este 5.

Este o zi tocmai bună pentru politicieni, actori, pentru cei a căror menire este aceea de a convinge. Azi vom fi imprevizibili. Ușor superficiali, am putea pierde esența multor lucruri. Neliniștiți și inconsecvenți ne va fi dificil să ne concentrăm, să urmărim șirul evenimentelor. Vom fi neliniștiți și necugetați, dar politicienilor le va ieși jocul excelent. Interpretările vor fi impecabile.

Nu este o zi propice muncii. Dar orice provoacă o stare de stres ne va ajuta să găsim soluții rapide problemelor ce par imposibil de rezolvat. Azi ne vom dori să reușim cu orice preț indiferent de arma pe care o vom alege. Vom fi mai indulgenți cu propriile persoane și da, vom tinde să șoptim neadevăruri cu plăcere și candoare.

Este o zi potrivită pentru a începe tratamente recuperatorii. Bonavii au șanse mai mari de vindecare, dacă vor încerca noi soluții medicale în această zi.

Este o zi perfectă pentru a începe noi activități. Este o zi propice schimbărilor: de imagine, de loc de muncă, de reședință, de stil.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Fidelitatea nu se va afla pe lista priorităților noastre, nici în politică și nici în viața amoroasă.

Cei ce lucrează în publicitate vor avea mai mult spor, vor vinde mai multe idei, cei care lucrează în domeniul intermedierilor vor avea o zi foarte bună.

În ceea ce privește domeniul financiar, vom avea parte de încasări neașteptate, tranzacțiile rapide vor fi favorizate, în schimb sunt de evitat în această zi plasamentele pe termen lung.

Milena Haleț, numerolog. (sursa: halettv.ro).


Mangalia News, 07.12.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply