Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM HV

0
444

Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM HV.

Luni, 30 noiembrie, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, a avut loc o conferință de presă, cu ocazia lansării pe piață a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii, persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia, în stări cu imunitate scăzută.

În următoarea perioadă, se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.

OROSTIM-HV se va putea achiziționa, începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței, nr. 103.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Detalii despre OROSTIM-HV, pe portalul oficial al Institutului ”Cantacuzino”.


Mangalia News, 02.12.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply