Accident cumplit, la ieşire din Mangalia: Rodica nu a avut nicio şansă! Martor la accident: ”Încerc să îmi revin, nu am văzut asa ceva în viața mea”

0
1494

Un accident cumplit a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16.10, pe DN 39, la ieșire din municipiul Mangalia către Constanța. La faţa locului au ajuns echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie. Oamenii legii au stabilit faptul că un autoturism, condus de o femeie de 46 de ani, a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se.

Impactul a fost unul foarte violent, iar Rodica B. nu a avut nicio şansă. Cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul femeii.

Potrivit primelor informaţii, Rodica B. lucra ca şi casieră la un magazin de materiale de constructii și amenajări interioare. Terminase munca şi se ducea spre casă, în localitatea 23 August. Din păcate, acesta a fost ultimul drum. Martorii spun că femeia ar fi avut viteză, a pierdut controlul voalnului şi a lovit o cruce de marmură. În urma impactului violent, femeia a fost aruncată din maşină.

“Eu am văzut accidentul. Încerc să îmi revin, nu am văzut asa ceva în viața mea… Mașină zburând!!! Veneam de la Constanța, doamna cu accidentul pleca spre Constanța, cred ca a avut viteza, a pierdut controlul volanului și a lovit o cruce de marmură și a fost aruncata din mașină!!!”, a povestit o constănţeancă.

“Din 23 August, lucra la casa, la magazin Brick plecase de la munca, se ducea spre casa! Dumnezeu să o te odihnească în pace ,draga mea prietena și colegă”, a scris o apropiată a Rodicăi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(sursă: Dobrogea.TV. foto: Mangalia – Comunitate Online).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply