Direcția Asistență Socială Mangalia – Vă dorim un AN NOU cu multă sănătate, plin de liniște și bucurii, alături de cei dragi! #DASMangalia

0
736

farmec.ro
carturesti.ro%20

Direcția Asistență Socială Mangalia: Cu pași repezi, ne apropiem de finalul unui alt an. Un an nu tocmai ușor, nici pentru noi și nici pentru dumneavoastră, ba din contră… A trecut anul cu cele mai multe provocări pentru echipa noastră, provocări pe care ne place să credem că le-am onorat și le-am dus la bun sfârșit, atât cât ne-a stat în putință.

A mai trecut un an în urma căruia am reușit să ducem la bun sfârșit proiectele noastre și de asemenea, sperăm că am reușit să ne facem bine treaba față de dumneavoastră, cetățenii municipiului nostru. Promitem să ne #tinemdetreaba în continuare, la fel ca și până acum!

Pentru toate faptele și lucrurile de calitate întâmplate în anul care tocmai se încheie, dorim să mulțumim domnului Primar RADU Cristian și membrilor echipei Consiliului Local Mangalia.

Mulțumim tuturor colaboratorilor noștri, ONG-uri și asociații, fără de care nu am fi reușit să ducem la bun sfârșit toate aceste proiecte și să aducem zâmbetul pe buzele oamenilor! Mulțumim Bisericii SFÂNTUL MINA (Centrul Social), brutăriei KOSOVARI, S.C. AVÂNTUL, magazinului ALTEX și restaurantului VARVARI PUB! Mulțumim, Asociației PROActiv pentru Comunitate.

Mulțumim tuturor persoanelor care au dorit să facă un bine în decursul acestui an, dar care au ținut să își păstreze anonimatul. Nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă, oamenilor, prietenilor, cetățenilor orașului nostru, care ați făcut donații de orice fel în tot acest an!

Mulțumim Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă dorim un AN NOU cu multă sănătate, plin de liniște și bucurii, alături de cei dragi!
#DASMangalia


Mangalia News, 31.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply