Despre Trenurile viitorului, cu Denis Tudor, alumni Forbes 30 sub 30 România, cofondator și CEO al Swisspod

0
1197

Episodul 3. Despre alumni Forbes 30 sub 30 România care schimbă cursul și aparența afacerilor din societatea în care trăim: Trenurile viitorului.

Mințile tinerilor alumni Forbes 30 sub 30, creative și îndrăznețe, continuă să spună povești de succes încă din anul 2012 și până în prezent.

Denis Tudor este cofondator și CEO al Swisspod, companie care dezvoltă sisteme de transport de tip Hyperloop, ce utilizează o tehnologie de înaltă performanță pentru a accelera modul în care călătorim într-unul mai rapid și durabil.

Tehnolohia Hyperloop este o nouă formă de transport electric în care un tren călătorește printr-un tub sigilat cu o presiune de aer scăzută și care îi permite să accelereze cu o amprentă de mediu mai mică decât alte mijloace de transport de mare viteză.

„Siguranța este principala noastră prioritate. Riscurile sunt identificate și atenuate de către echipa noastră de ingineri (…) Suntem mândri că facem parte din comunitatea Hyperloop și așteptăm cu nerăbdare următoarea reuniune a grupului. Cred că această cooperare va fi la standarde înalte, pentru a asigura un transport în siguranță al mărfurilor și pasagerilor Hyperloop în viitor”, declara Denis Tudor, alumni Forbes 30 sub 30 România, cofondator și CEO al Swisspod.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe forbes.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply