Lactoferina, sau “medicamentul lui Dumnezeu” și ajutorul ei în infecțiile respiratorii

0
840

Lactoferina, sau “medicamentul lui Dumnezeu” și ajutorul ei în infecțiile respiratorii.

În așteptarea vaccinului anti COVID, unele substanțe bine cunoscute deja și eficiente, ne oferă o armă împotriva virusurilor și bacteriilor.

Răceala și gripa au unele simptome care pot fi supărătoare și, dacă sunt gestionate eficient, sunt adesea autolimitate și se rezolvă în câteva zile, la persoanele fără condiții preexistente. Cu toate acestea, unele dintre simptomele lor sunt similare cu cele observate în infecțiile cu COVID-19.

Infecțiile sinusale sunt cauzate în mod obișnuit de viruși care infectează mucoasa cavității nazale sau, mai general, nasul, gâtul și urechea. Ele apar ca o consecință a unei răceli banale. Cu toate acestea, bacteriile pot fi și ele o cauză, în circumstanțe specifice. Se consideră adesea că sinuzita bacteriană este secundară infecției virale.

Într-un final însă, infecția sinusală virală și infecția sinusală bacteriană pot avea simptome similare.

  • secreții nazale sau în partea din spate a gâtului (picurare posterioara)
  • congestie sau obstrucție nazală, care poate face dificilă respirația.
  • durere, sensibilitate sau presiune la nivelul sinusurilor.

La adulti cel mai frecvent apare sinuzita, ca o consecință a infecției virale, indiferent ce virus ar fi acesta, mai ales la persoanele care au predispoziție către această patologie. La copil, apare rinoadenoidita, boala „preferată” a copilului care se poate complica uneori cu otita medie și rinosinuzita.

GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, scade inflamația, desfundă nasul, împiedică dezvoltarea virusurilor și bacteriilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în evz.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply