Arca TV: Rețete Coolturale – Ediție de Crăciun – Părintele Constantin Necula și Monica Anghel

0
927

Arca TV: De fiecare dată când ne este greu, avem tentația de a căuta oameni echilibrați. Oameni care știu să rostească cuvinte înțelepte și să aducă speranța. Preotul Constantin Necula, Monica Anghel și compozitorul Lucian Blaga sunt astfel de oameni și vin în ediția specială de Crăciun a emisiunii “Rețete coolturale”. Vă invităm să le ascultați cuvintele limpezi și vă alinați sufletul cu o nouă melodie, melodie care a traversat oceane și continente ca să adauge un plus de bucurie Crăciunului românesc.

În premieră la Arca TV, videoclipul piesei “El s-a născut de Crăciun”, interpretată de Monica și compusă de Lucian. Despre bucurie, frumusețe și credință interioară, a două zi de Crăciun, în ediția specială a emisiunii “Rețete coolturale”, sâmbătă 26 decembrie, 2020, ora 21.00, ora României. “Rețete coolturale” este un proiect ArcaTV. Realizator: Anca Mizumschi. Producător: Lucian Blaga.

MN: La mulți ani, Arca TV, de aici, de la mal de Mare Neagră, cu inima caldă și gândul la voi, cei de peste mări și țări, care țineți aprinsă candela românismului, prin tot ceea ce faceți. La mulți ani, cu Sărbători liniștite, sănătate și bucurii, dragă Lucian BlagaCEO Arca TV, Houston, Texas, USA! Suntem deosebit de onorați să vă fim parteneri media în proiectele voastre minunate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply