Previziuni numerologice 2021: România, sfâșiată de polemici, în țară și în străinătate!

0
960

Previziuni numerologice 2021: România, sfâșiată de polemici, în țară și în străinătate!

Numerologia nu ghicește, nu „dă în bobi” și nici nu „vede” în globuri de cristal. Cu ajutorul ei putem calcula și putem afla cum sunt cei de lângă noi și la ce ne putem aștepta de la ei. Grație calculului numerologic, vom afla la ce urmează să ne așteptăm în 2021, un an în care România ar putea fi sfâșiată de probleme grave…

România anului 2021 va fi caracterizată de discuţii aprinse în ţară şi dincolo de graniţele ei. Vor fi o mulțime de dezbateri și vor apărea opinii noi. Unii vor sărbători, alţii vor îmbraca cernitele straie ale doliului politic. Vom vedea familii dezbinate, prietenii zdruncinate, planuri sfărâmate, legi noi adoptate, gesturi negate.

În funcție de caracterul unuia sau al altuia, vom acționa mai bine, în cunoștință de cauză. Numerologia ne învață că nu avem defecte, ci doar calități. Fiecare decide în felul său cum și pentru cine (în slujba cui) să le folosească. Numerologia nu laudă și nici nu critică. Numerologia este capabilă să facă portrete ale caracterului, comportamentului, personalității celui care este în atenția noastră pentru o anumită perioadă, cu un anumit scop.

Citiți articolul integral pe fanatik.ro

Autor: Milena Laura Haleț.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply