Mircea Bezergheanu – Prezentare Calendare ”Proiect Dobrogea” [VIDEO]

0
1316

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mircea Bezergheanu – Prezentare Calendare ”Proiect Dobrogea”.

“Este ultima săptămână în care mai putem realiza/trimite calendarele ilustrate cu fotografiile mele pentru a susține financiar #proiectDobrogea. În cel mai rău caz, putem să mai printăm câteva pentru distribuirea lor în Ianuarie, asta în situații speciale. Mulțumesc tuturor celor care au comandat, precum și celor care ne-au susținut chiar și cu un share. Rog pe cei care ne-au contactat și au comandat, dar nu au mai dat nici un semn – nu judec pe nimeni – să ne contacteze, să știm ce facem cu ce au comandat. Eu parcă nu aș crede că au făcut-o intenționat, ca să mă încurce…

Între timp am achiziționat echipament mai performant, iar coloana sonoră va fi refăcută complet pentru Povestea Dobrogei, filmul la care lucrez. Ajutorul vostru a fost de 2-3 ori decisiv, au fost momente în care nu mai aveam speranță. Tristă senzație, să vezi că munca ta, Sufletul tău, au fost insuficiente, pentru că ești prea slab. Dar cred că toți trecem prin asta în viață.

Dragilor, Cartea de Basme va fi deschisă iar, iar Povestea va fi spusă. Dobrogea, Tată – DOBROGEA! Comenzi Calendare: Mihaela Robaș – RBS service“.

BONUS:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Susținem proiectul Dobrogea, tată, Dobrogea! Albumele foto extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, 15.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply