VIBRAȚIA ZILEI – Marți, 08 decembrie 2020 | Numerologie, cu Milena Haleț

0
942

VIBRAȚIA ZILEI – Marți, 08 decembrie 2020 | Numerologie, cu Milena Haleț.

Azi vom da dovadă de luciditate, implicare și seriozitate. Vom îndepărta gândurile războinice și ne vom așeza la masa concilierii.

Vibrația universală a zilei de  8 decembrie 2020 este 6.

Ușor indeciși, vom prefera să le satisfacem capriciile tuturor. Mai responsabili și mai serioși azi vom trata cu interes îndatoririle care ne revin.

Vom tinde către conciliere și către aplanarea diferendelor. Este o zi potrivită relațiilor serioase, stabile, trainice. Vom fi îngrijorați pentru orice lucru mărunt, vom fi atenți la efectele pe care acțiunile noastre le-ar putea avea asupra celor dragi. Azi vom dori să fim în asentimentul tuturor, vom încerca a satisface capriciile oricărui apropiat. Vom prefera să lucrăm alături de un partener, să ne simțim parte a unei echipe. Vom prelua fără nici o problemă orice responsabilitate, oricât de dificilă sau obositoare se va dovedi a deveni. Azi vom fi creativi dar și cicălitori.

Planează pericolul declanșării unor depresii sau crize vanitoase. Este o zi pefectă pentru dragoste. Este o zi în care trebuie să fim precauți în căsnicie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Milena Haleț, numerolog. (sursa: halettv.ro).


Mangalia News, 08.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply