VIBRAȚIA ZILEI – Sâmbătă, 5 decembrie 2020 | Numerologie cu Milena Haleț

0
885

farmec.ro
carturesti.ro%20

VIBRAȚIA ZILEI – Sâmbătă, 5 decembrie 2020, cu Milena Haleț.

Cu toane și impulsivi, arțăgoși, un pic geloși ne vom exprima zgomotos năzuințele, ne vom striga durerile, ne vom cere doza de libertate. Vom simți nevoia de a ieși în evidență, de a fi remarcați. Vom dori să socializăm, vom dori să evadăm, vom dori să colindăm și vom găsi tot felul de soluții pentru a ne îndeplini dorințele.

Ne vom plictisi rapid și ne vom enerva lesne. Riscul discuțiilor aprinse este permanent. Nu vom avea răbdare să terminăm ceea ce am început. Ne vom consuma energia rapid. Ne vom hrăni cu admirația celorlalți. Zi perfectă pentru scriitori, pentru cercetători, pentru cei a căror ocupație este descoperirea și păstrarea tainelor.

În general o zi norocoasă, în particular o zi agitată, condimentată cu sentimente din cele mai diferite și tot mai puternice. Vom fi pasionali, vom tinde să ne devorăm partenerii. Vom fi posesivi, obositori, vom fi cheltuitori. (sursa: halettv.ro).

NB: Vibrația zilei de 5 decembrie este cifra 3. Foarte rar, doar in lunile cu o vibrație universală sau personală 9, vibrația zilei coincide cu data zilei respective.


Mangalia News, 05.12.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply