Ediția a II-a a Conferinței online “Dezvoltare și inovație în afaceri”, organizată de Confederația Patronatul Român și Bursa de comerț – QBursa

0
907

farmec.ro
carturesti.ro%20

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două – și doar două – funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte sunt costuri”. – Peter Drucker.

COMUNICAT DE PRESA

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a desfășurat Ediția a II-a a Conferinței online “Dezvoltare și inovație în afaceri”.

Organizată de Confederația Patronatul Român și Bursa de comerț – QBursa, conferința a găzduit, în debutul acestei ediții, o prezentare a programelor partidelor politice adresate mediului de afaceri: Partidul Național Liberal, Partidul Mișcarea Populară, Pro România, USR – PLUS, Partidul Puterii Umaniste.

Organizată cu sprijinul partenerilor media: https://financialintelligence.ro/, https://www.mangalianews.ro/, https://monitor24.ro/, https://sah-corporate.ro/, https://www.clubantreprenor.ro/ si al partenerilor: Institutul Arbitral Roman, Editura CH Beck, Federatia Romana de Sah, Grand Hotel Continental, https://cezariulian.ro/ – blog “Inspirație Pentru Afaceri”, Conferința a abordat teme de interes pentru mediul de afaceri:

  • Avantajele de a fi membru Patronatul Român,
  • Bursa de comerț – QBursa,
  • Programul Confederației Patronatul Român: “Prioritate acordată antreprenorilor și mediului de afaceri romanesc”,
  • Despre economie și finanțări nerambursabile, Salvarea întreprinderilor aflate în dificultate, „Leadership pe timp de criză” – cum să faci oamenii să te urmeze în vremuri dificile.

Următoarea ediție va fi organizată în data de 17 decembrie și va include, în prima parte, un moment festiv: Lansarea oficială a Revistei Patronatului Român.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Inspirație, perseverență, implicare și succes în afaceri, tuturor!

Președinte,
Gheorghe Naghiu.


Mangalia News, 02.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply