Doris Uglar: LA MULTI ANI, RADIO-TV-ARTHIS-BRUXELLES!

0
1398

Doris Uglar: LA MULTI ANI, RADIO-TV-ARTHIS-BRUXELLES!

7 ani de cand te-ai nascut, 7 ani de cand ne deschizi calea spre noi si noi orizonturi…, iata-ne intr-un moment cand cei 7 ani de acasa si-au spus cuvantul.
Ai crescut frumos, te-ai format alaturi de o echipa de suflet care ti-a fost mereu aproape si care nu te-a lasat nici o clipa sa abandonezi, chiar daca uneori momente delicate si-au facut loc…, am fost impreuna si am reusit.
Azi, esti de neinlocuit si de neinvins si pentru asta iti multumesc ca m-ai lasat sa te invat, sa te citesc, sa te ascult si sa iti daruiesc roadele muncii mele de suflet prin reportaje, interviuri, stiri din Romania si toate interventiile mele de-a lungul acestor frumosi ani.

Sunt mandra ca fac parte din celebra echipa Radio-TV-Arthis-Bruxelles!

Multumesc echipei, pentru colegialitate si buna colaborare, multumiri de suflet Carmen Draghici Hopartean si Liviu Hopartean, pentru acest proiect minunat care se cheama Radio-TV-Arthis si care, pentru mine, a devenit un mod de viata.

La Multi Ani, Radio-TV-Arthis!

Doris Uglar,
jurnalist si realizator emisiuni
Radio-TV-Arthis-Bruxelles
www.radioarthis.be

MN: La mulți ani, Radio-TV-Arthis-Bruxelles! Gânduri bune, urări de sănătate și proiecte frumoase, în continuare, de la Mangalia… News! Suntem și noi pe aici și vă susținem cu mare drag, Doris Uglar! Vă îmbrățișăm și vă iubim!  

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 02.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply