Străzile din stațiunea Neptun se asfaltează, cu fonduri UE

0
1036

carturesti.ro%20
farmec.ro

Străzile din stațiunea Neptun se asfaltează, cu fonduri UE

În această perioadă, Primăria Mangalia continuă proiectul de modernizare a infrastructurii din stațiunea Neptun-Olimp, cu finanțare europeană. În prezent, se toarnă covorul asfaltic pe străzile Crinului, Gării, Plopilor, iar în paralel se lucrează la trotuare pe străzile Plopilor și Aleea Steaguri. De asemenea, pe strada Faleza Neptun se lucrează la carosabil și la sistemul de iluminat stradal. Pe celelalte artere cuprinse în proiect, s-a decopertat carosabilul, urmând să se execute etapele premergătoare procesului de asfaltare.

”În perioada verii, la cererea turiștilor și agenților economici, lucrările au fost sistate, dar s-au reluat după încheierea sezonului estival și sperăm ca până în iunie 2021 străzile din Neptun să fie deja modernizate”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a mai subliniat că, în ultimii ani, stațiunile Mangaliei au intrat într-un proces accelerat de reabilitare, cu bani europeni.

”În foarte scurt timp, vom finaliza proiectul de modernizare a stațiunii Saturn, iar în primăvara anului viitor recepționăm și lucrările de la Neptun și parțial Olimp. Toate acestea se realizează cu fonduri UE, nerambursabile. Totodată, lucrăm intens să atragem bani europeni pentru modernizarea stațiunilor Venus, Jupiter și Cap Aurora”, a mai spus Radu Cristian. El a mai precizat că Primăria Mangalia are în derulare încă un proiect european, care vizează reabilitarea falezei Mangalia-Saturn.


Mangalia News, 27.11.2020.piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply