Daniel Georgescu: “Liberalii au demonstrat că nu se pricep să conducă; PSD a înţeles lecţia şi a început procesul de transformare” [VIDEO]

0
1100

VIDEO. Daniel Georgescu: “Liberalii au demonstrat că nu se pricep să conducă; PSD a înţeles lecţia şi a început procesul de transformare”.

Ţinta PSD Constanţa la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie este să obţină 2 posturi de senatori şi 4 de deputaţi. Primarul localităţii Limanu, Daniel Georgescu, este pe locul 3 în lista de candidaţi ai organizaţiei pentru Senat şi spune că acest lucru demonstrează valoarea echipei din sudul litoralului şi că va face tot posibilul pentru a maximiza şansele partidului.

„Liberalii au demonstrat că nu se pricep să conducă, nu se pricep să fie la putere şi au transformat criza într-o problemă mult prea mare. Vedem foarte bine că în urma unei guvernări de mai bine de 8 luni, indiferent de domeniu, nu au reuşit să rezolve nici un fel de problemă. Eu zic că în acest moment PSD a înţeles lecţia (rezultatul alegerilor anterioare – n.r.) şi a început procesul de transformare”, a afirmat Daniel Georgescu, în cadrul unui interviu acordat Focus Press.

„Eu doresc să fiu o voce puternică pentru sudul litoralului (inclusiv Mangalia, 23 August, Costineşti – n.r.). În 4 ani cred că o comună mică din sudul litoralului s-a transformat şi că va deveni, încet-încet, un etalon pentru judeţul Constanţa”, a mai afirmat Georgescu.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO:

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța.
Executat de FOCUS PRESS.
Mandatar Financiar – cod AEP 11200020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Preluare Mangalia News, 25.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply