Donație importantă pentru Școala ”Gala Galaction” Mangalia, din partea investitorilor chinezi din stațiunea Saturn

0
6901

Sunt de puțin timp în România, dar au reușit! Prin intermediul uneia dintre societățile pe care le dețin aici, mai precis City Est Cliner, investitorii chinezi de la Dejian Group au reușit să aducă un zâmbet pe fețele copiilor din Mangalia, mai exact, ale celor de la Școala nr. 5 ”Gala Galaction”.

Cu ajutorul donației de 10.000 lei pe care au făcut-o școlii, s-a reușit achiziționarea de măsuțe individuale și scaune, care, de multă vreme se cereau a fi schimbate.

Reprezentantul Dejian Group, domnul Xia Jinhua, a declarat pe această cale că fiecare școală din Mangalia va beneficia de câte o astfel de donație, la începutul fiecărui an școlar, urmând ca școlile să-și prioritizeze nevoile și să folosească banii acordați în acest sens.

”Le mulțumim sponsorilor chinezi pentru acest gest deosebit de generos. Suntem onorați să îi avem în comunitatea noastră și ne bucurăm, de asemenea, de solidaritatea de care dumnealor dau dovadă, chiar și în aceste vremuri de grea încercare pentru toți”, a afirmat doamna prof. Adriana Popescu, directorul instituției.


ÎMPREUNĂ, CLĂDIM VIITORUL!

Școala Gala Galaction a debutat anul acesta școlar în parteneriatul educațional cu S.C. CITY EST CLINER S.R.L., companie chineză de construcții. Parteneriatul educațional încheiat între cele două instituții reprezentate prin doamna director, profesor Adriana Popescu și profesor Alina Negoiță, din partea unității școlare și președinte XIA JINHUA, din partea companiei chineze, vizează susținerea elevilor merituoși prin burse. Astfel, galactienii cu rezultate deosebite la învățătură se vor bucura de susținere financiară, anual.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

LIMBA CHINEZĂ, LA ÎNDEMÂNA ELEVILOR

Compania S.C. CITY EST CLINER S.R.L. propune școlii ca limba chineză să fie limbă opțională de studiu pentru elevii galactieni. Cursul opțional de limbă va fi susținut în cadrul școlii, de către un profesor colaborator de naționalitate chineză. Cea mai vorbită limbă din lume va putea fi studiată de elevi, părinți și de către profesorii școlii „Gala Galaction”.

Parteneriatul educațional a debutat la începutul anului școlar. Încă de la primul clopoțel al anului școlar în curs, compania S.C. CITY EST CLINER S.R.L. s-a implicat în buna desfășurare a procesului instructiv-educativ, în contextul pandemic.

Domnul președinte XIA JINHUA s-a interesat de nevoile elevilor galactieni, astfel a hotărât îmbunătățirea bazei materiale, dotând o clasă cu mobilier școlar, respectiv 30 bănci și 30 scaune, în valoare de 10.000 lei.

Îmbunătățirea bazei materiale este unul dintre scopurile parteneriatului început, conducerea firmei S.C. CITY EST CLINER S.R.L., bazându-se pe principiul conform căruia, pentru a avea performanță, trebuie să investești și în mediul în care aceasta se produce.

Conducerea companiei S.C. CITY EST CLINER S.R.L. a intrat în legătură cu instituția noastră prin doamna DENG WEI WEI, cetățean de origine chineză, mama elevului galactian MARINICĂ DENG VICTOR, elev al clasei a III-a B, condusă de profesor învățământ primar NEGOIȚĂ ALINA.

La finele lunii octombrie 2020, reprezentanții companiei S.C. CITY EST CLINER S.R.L. au vizitat Școala „Gala Galaction”, pentru stabilirea detaliilor parteneriatului, alături de domnul inspector general Sorin Mihai și doamna director Adriana Popescu, doamna director adjunct Gherghinoiu Viorica, precum și cadrul didactic inițiator, profesor Alina Negoiță.


Mangalia News, 18.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply