IN MEMORIAM Regrete eterne din partea colectivului Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia, la trecerea în neființă a domnului BARGAN MARCEL, soțul colegei noastre, Bargan Gabriela

0
4219

Regrete eterne…

Atunci când cuvintele sunt depășite de regretul pe care ar trebui să-l exprime, nu rămâne decât să ne rugăm în tăcere pentru sufletul celui care a fost Bargan Marcel.

Colectivul Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia anunță cu profund regret și tristețe trecerea în neființă a domnului BARGAN MARCEL, soţul colegei noastre, Bargan Gabriela. A fost un tată şi un soţ model, un profesionist desăvârșit și un OM deosebit. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate şi greu încercate.


MESAJ din partea familiei:

Îngerii să îi vegheze drumul către Lumină! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Ne este greu sa gasim cuvintele potrivite, acum cand am aflat că un om drag din vietile si din familia noastra, ne-a parasit. Trupul neinsufletit al fratelui nostru, Maricel Bargan, a fost depus in seara asta la capela bisericii din Limanu, unde i se poate aduce un ultim omagiu, până miercuri, 18 noiembrie 2020, cand va avea loc inmormantarea! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ingerul nostru! ❤

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Chirita Anca: În data de 16.11.2020 s-a stins din viață camaradul pompier Maricel Bargan… Avea doar 42 de ani și a activat în cadrul Secției de Pompieri Mangalia din anul 2006. Dumnezeu să te odihnească in pace, Maricel, sa veghezi asupra colegilor tai și a familiei de sus, de lângă îngeri… Condoleanțe familiei, condoleanțe colegilor!

MN: Condoleanțe, familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace…


Mangalia News, 16.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply