Ionuț Rusu este noul viceprimar al Constanței | “De astăzi, familia nu mai are doar câțiva membri, ci are peste 300.000 de suflete. Toți constănțenii sunt familia mea și niciun efort nu va fi prea mare, pentru bunăstarea alor mei”

0
1013

Ionuț Rusu: ”Astăzi (luni, 09.11.2020, n.r), am depus al doilea jurământ din viața mea. Primul a fost în urmă cu ani, când i-am jurat soției mele credință până la finalul vieții. A fost jurământul cu care am întemeiat o familie. Astăzi, e al doilea jurământ. Constanța e a doua familie. Îmi voi dărui toate priceperea pentru reconstrucția ei și pentru o viață mai bună, împreună. Împreună cu toți constănțenii.

Sunt născut, crescut, educat și format aici, la malul mării. Am bătut mările și oceanele și m-am întors aici mereu, aici la familie. De astăzi, familia nu mai are doar câțiva membri. Are peste 300.000 de suflete. Toți constănțenii sunt familia mea și niciun efort nu va fi prea mare pentru bunăstarea alor mei.

Ce trebuie să se aștepte constănțenii de la mandatul meu:
– Să fac tot ce îmi stă în putere să avem un oraș mai verde;
– Să aduc la Constanța cele mai bune practici în digitalizarea administrației;
– Să mă lupt pentru un oraș curat;
– Să mă lupt să atrag investitori străini și să aduc mai multe oportunități pentru antreprenorii locali;
– Să fiu alături de familiile tinere și să reconstruim sistemul educațional local; Constanța are nevoie de grădinițe, after schools, dacă vrem să fim atractivi pentru tineri.

Cum îmi doresc să arate Constanța în 2024? Răspunsul e simplu – ca un oraș european, care are ieșire la mare: prosper, cu multe oportunități pentru tineri, atractiv pentru investitori și bun pentru oamenii săi.

Suntem peste 300.000 de constănțenii. Toți ne dorim același lucru și de aceea, sunt încrezător că, atunci când 300.000 de oameni lucrează la unison, nimic nu e imposibil”.

MN: Felicitări și Vânt bun din pupa, stimate domnule viceprimar al Constanței!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 10.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply