De luni, 9 noiembrie, cele două piețe agroalimentare închise din Mangalia se organizează afară, în imediata apropiere a spațiilor actuale

0
1255

farmec.ro
carturesti.ro%20

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

”După cum se știe, începând de luni, 9 noiembrie, se suspendă, temporar, activitatea în piețele agroalimentare închise, la nivel național, ca măsură suplimentară de limitare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

În aceste condiții, cele două piețe închise, din orașul nostru (cea din centru și cea de la “Gheorghiță”), se vor organiza afară, în imediata apropiere a spațiilor actuale. Am luat această decizie pentru a susține și încuraja producătorii locali, dar și pentru a veni în sprijinul populației, chiar dacă accesul în spațiile închise va fi restricționat, o perioadă de timp, din motive ce țin strict de sănătatea populației.

Precizez încă o dată că piețele volante, organizate în aer liber, vor fi destinate exclusiv producătorilor locali, care vin să comercializeze produsele agroalimentare în orașul nostru”. (Radu Cristian, primarul municipiului Mangalia, postare pe Fb).


Mangalia News, 09.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply