Colegiul Economic Mangalia a derulat, în perioada iulie-noiembrie 2020, proiectul ”Online e mai sigur!”, finanțat prin programul Start ONG

0
994

Colegiul Economic Mangalia a derulat, în perioada iulie-noiembrie 2020, proiectul ”Online e mai sigur!”, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow. Prin această finanțare au fost achiziționate 11 tablete cu conexiune la internet pentru elevi și profesori și 5 camere web, pentru a putea ține conferințe live în cadrul consiliilor profesorale. Au fost profesori care au ținut, din motive medicale, lecții online, având astfel posibilitatea să se conecteze elevii din clasă printr-o cameră web.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sanatate, mediu, social și cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro.

Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale / de inițiativa.


Mangalia News, 08.11.2020. (A transmis prof. Roxana Curcan).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply