Au pus lacătul pe afaceri! Hoteluri şi pensiuni de pe litoral, scoase la mica publicitate

0
1243

farmec.ro
carturesti.ro%20

Cu turismul îngenuncheat de pandemia cu noul coronavirus, unii proprietari de hoteluri şi pensiuni de la malul mării au ajuns să-şi scoată la vânzare afacerile, la mica publicitate. Hoteluri mai mici sau mai mari, resorturi şi complexuri de vacanţă sunt listate la preţuri de milioane de euro, în căutare de noi clienţi, care să poată să le administreze.

Restricţiile impuse de răspândirea noului coronavirus au pus la pământ turismul, în doar câteva luni. La malul mării, unde oricum activitatea este sezonieră, numeroase afaceri din industria ospitalităţii au devenit extrem de fragile. De la pensiuni mici, minihoteluri, până la complexuri balneare şi hoteluri de epocă, piaţa imobiliară este plină de anunţuri de vânzare de obiective din turism. Preţurile pornesc de la câteva sute de mii de euro, până la milioane de euro.

În Costineşti, este scos la vânzare complexul Vraja Mării, la un preţ negociabil de 2.800.000 de euro. Complexul cuprinde un hotel cu trei etaje şi 64 de camere, un restaurant cu autoservire, spaţii comerciale, două căsuţe şi trei vile de vacanţă.

Tot în sudul litoralului, de data aceasta în staţiunea Neptun, se caută proprietar pentru un complex turistic ecologic şi balneoclimateric, care să fie dispus să plătească pe el două milioane de euro. 

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în cugetliber.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply