GARZILE MEDICILOR de la Spitalul Municipal Mangalia, în luna NOIEMBRIE 2020, la secțiile CPU, Interne, Chirurgie, Ortopedie și Pediatrie

0
1421
carturesti.ro%20

Conducerea Spitalului Municipal Mangalia ne prezintă tabelul actualizat cu GĂRZILE medicilor de la Spitalul Mangalia, pentru luna Octombrie 2020, la secțiile — CPU, Interne, Chirurgie, Ortopedie și Pediatrie:

MN: Medicilor și cadrelor medicale auxiliare de la Spitalul Municipal Mangalia, le mulțumim pentru abnegația și dăruirea cu care își tratează pacienții, iar dumneavoastră, stimați cititori, vă dorim numai bine. Sănătate multă, tuturor!

UPDATE: ”Vă informam că graficul gărzilor din această lună va suferi câteva modificări. Acest lucru se datorează faptului că o parte dintre colegii noștri (atât medici, cât si personal medical auxiliar), au fost “atinși” de acest teribil virus. Pe această cale, întreg colectivul spitalului le urează: Multă sănătate și însănătoșire grabnica, atât dumnealor, cât și familiilor acestora! Să ne revedem cu bine, cât mai curând!


Mangalia News, 03.11.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply